یک‌شنبه 19 اسفند 1403

پدر یکی از بازیکنانم فوت کرد و در شوک بودیم اما...

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
پدر یکی از بازیکنانم فوت کرد و در شوک بودیم اما...

آرش صادقیانی روایت جالبی را از برد فوق العاده تیمش در هفته اول لیگ برتر مطرح کرد.

به گزارش "ورزش سه"، راه یاب ملل مریوان یکی از تیم‌های شگفتی ساز هفته اول رقابت‌های لیگ برتر والیبال مردان بود. جایی که آنها در تهران موفق شدند تیم ریشه دار سایپا را با نتیجه 3-2 شکست دهند. این برد در حالی برای تیم مریوانی حاصل شد که شاگردان آرش صادقیانی در دو ست نخست از حریف خود شکست خورده بودند اما با رقم زدن یک بازگشت فوق‌العاده 3-2 پیروز شدند.

آرش صادقیانی درباره پیروزی تیم راهیاب ملل مریوان در دیدار هفته نخست لیگ برتر والیبال با کامبک مقابل تیم سایپا، به میزان گفت: متاسفانه روز قبل از بازی پدر آرمین رنجبر به رحمت خدا رفت که از همینجا باید به او و خانواده‌اش تسلیت بگویم. از آنجایی که بازیکنانم از نظر احساسی به هم وابسته‌اند و رفاقت خوبی بین بازیکنان وجود دارد، خبر درگذشت پدر رنجبر به تیم شوک وارد کرد و با اینکه شب قبل از بازی با بازیکنان صحبت کردم و برای پیروزی هم قسم شده بودیم، اما این شوک روحی کار خودش کرده بود. در 2 ست اول مقابل سایپا که بازنده بودیم با 2 امتیاز باختیم که خوشبختانه رفته رفته بازیکنان به خودشان آمدند و در نهایت کامبک زدیم و برنده شدیم.

بالاخره بازی اول لیگ بود و خود همین مسأله فشار روانی و استرس به بازیکنان وارد می‌کند. سایپا تیم بسیار خوبی است و تلفیقی از بازیکنان جوان و باتجربه را در اختیار دارد. سایپا مقابل ما خیلی خوب و کم اشتباه بود، اما خوشحالیم که توانستیم لیگ را با پیروزی مقابل تیم ریشه‌دار سایپا شروع کنیم.

سرمربی تیم راهیاب ملل مریوان درخصوص الزام فدراسیون والیبال برای تجهیز سالن تیم‌های میزبان به کفپوش استاندارد، خاطرنشان کرد: فدراسیون والیبال از اردیبهشت ماه به باشگاه‌ها اعلام کرده بود که برای میزبانی باید مواردی از جمله کفپوش به استانداردها برسد، اما واقعیت اینست که اختیار سالن‌ها در شهرها بر عهده باشگاه‌ها نیست و اکثرا مسئولیت سالن‌ها در اختیار ادارات کل ورزش و جوانان است. به نظرم درباره کفپوش بهتر بود فدراسیون والیبال بیشتر شرایط باشگاه‌ها را درک کند تا تمام تیم‌ها بتوانند از امتیاز میزبانی بهره ببرند. این تغییرات در دراز مدت خوب و تاثیر گذار است، اما بهتر بود در این موارد توان باشگاه‌ها در نظر گرفته می‌شد.

دوی درباره کفپوش سالن تیم راهیاب ملل، اظهار کرد: در مورد کفپوش سالن شهر مریوان خوشبختانه استانداری کردستان و اداره کل ورزش و جوانان شهر مریوان قول مساعدت در تسریع تجهیز سالن به کفپوش استاندارد را داده‌اند، اما چون من در این مسائل تصمیم‌گیر نیستم نمی‌توانم از تاریخ دقیقی برای میزبانی راهیاب ملل حرف بزنم.

صادقیانی در پایان درباره اینکه کدام تیم‌ها در این فصل مدعی قهرمانی هستند، گفت: روی کاغذ تیم‌های خیلی خوبی بسته شده‌اند و به نظر فاصله تیم‌ها خیلی کم است، اما باید چند هفته بگذرد تا عیار واقعی هر تیم مشخص شود. در فصل قبل در جایگاه نهم قرار گرفتیم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که در این فصل با ارتقای جایگاه‌مان بین 8 تیم بالای جدول و راه یافته به پلی‌آف قرار بگیریم.