سه‌شنبه 9 دی 1404

پرداخت 2همت به بیمه ملت و دانا برای مطالبات بازنشستگان

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
پرداخت 2همت به بیمه ملت و دانا برای مطالبات بازنشستگان

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت مجموعاً 2 هزار میلیارد تومان به شرکت‌های بیمه ملت و بیمه دانا بابت تسویه بخش دیگری از مطالبات درمانی بازنشستگان طرف قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال‌های 1403 و 1404 خبر داد.

اجتماعی

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علاءالدین ازوجی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: در راستای حمایت از سلامت بازنشستگان عزیز و تسریع در پرداخت مطالبات درمانی، در هفته گذشته مبلغ یک هزار میلیارد تومان به بیمه ملت و یک هزار میلیارد تومان نیز به بیمه دانا پرداخت شد.

وی افزود: این پرداخت‌ها که هفته گذشته انجام شده، به منظور تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین مطالبات بازنشستگان تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان سال‌های 1403 و 1404 صورت گرفته و بیشترین سهم این منابع به پرداخت مطالبات مستقیم بازنشستگان اختصاص خواهد یافت.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: سایر مطالبات نیز براساس عملکرد شرکت‌های بیمه‌گر در تسویه به‌موقع و مطلوب هزینه‌های درمانی بازنشستگان، به صورت مستمر و منظم پرداخت می‌شود تا خللی در روند ارائه خدمات درمانی ایجاد نشود.

ازوجی خاطرنشان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری با جدیت پیگیر بهبود کیفیت خدمات بیمه تکمیلی درمان و صیانت از حقوق بازنشستگان محترم بوده و این روند حمایتی با همکاری شرکت‌های بیمه‌گر ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است که در ماه گذشته نیز یک هزار و 500 میلیارد تومان از مطالبات شرکت های بیمه ملت و دانا پرداخت شده بود که به حساب بازنشستگان مربوطه و مراکز درمانی طرف قرارداد واریز شده است.