پروانه نمایش
پروانه نمایش
گدار، حامی فلسطین، حامی انقلاب الجزایر، منتقد آمریکا، اما کسی که نه ریالی از این و آن کشور یا فلاندسته و گروه سیاسی پول گرفت، نه ذرهای اعتبارش را مدیون جشنوارههای الجزایر، فلسطین و امثال آن است.
من باور دارم ریشه تفکر آنانی که با طرحهایشان نمیگذارند مردم آزادانه اعتقادات، نظرات، باورها و اطلاعاتشان را منتشر کنند و مانع دسترسی به اطلاعات میشوند، نه اعتقاد است و نه وحشت بلکه منفعت است نه اینکه اعتقاد اصلاً نباشند، میخواهم بگویم الآن دوز منفعتطلبی در این تصمیمات خیلی بیشتر است.
ژان لوگ گدار از از پیشگامان موج نوی سینمای فرانسه در نود و یک سالگی بدرود حیات گفت؛ رویدادی که موجی از واکنشها را در سراسر جهان در پی داشت.
اصغر یوسفی نژاد، کارگردان برجسته تبریزی و برنده جایزه سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر بر اثر عارضه مغزی درگذشت.
خوش لباس بود و معلوم بود بسیار با دقت انتخاب کرده است، وقت غذا خوردن حواسش به این بود که چه بخورد و چه نخورد؟ در هنگام حرف زدن از کلمات بسیار خوب و درست استفاده میکرد و با ته لهجه آذری که داشت سخنانش دلنشینتر میشد.
«گدار» در کنار «فرانسوا تروفو» که یکی دیگر از اعضای برجسته موج نوی سینمای فرانسه بود، رهبری تظاهراتهایی را بر عهده داشتند که در سال 1968 به تعطیلی جشنواره فیلم کن انجامید.
جلیل اکبریصحت باور دارد جشنواره فیلم فجر به اصغر یوسفینژاد مدیون است چون این کارگردان برای فیلم «عروسک» سختیهای زیادی را متحمل شد و روح لطیفش دیگر برای ادامه طاقت نیاورد.
آکادمی اسکار در سال 2010 بهپاس یک عمر دستاورد سینمایی قصد تقدیر ویژه از گدار را داشت، اما این کارگردان سرشناس از حضور در مراسم اعطای جوایز خودداری کرد.
اصغر یوسفی نژاد، کارگردان سینمای ایران که چند روز قبل به دلیل خونریزی مغزی در بیمارستان بستری شده بود، صبح امروز درگذشت.
فیلم «عروسک» جدیدترین اثر سینمایی این کارگردان است که هنوز پروانه نمایش این فیلم صادر نشده است.
«اصغر یوسفینژاد»، کارگردان برجسته تبریزی و برنده جایزه سی و پنجمین جشنواره جهانی فیلم فجر بر اثر عارضه مغزی درگذشت.
هنرمند و فیلمساز برجسته تبریزی به فاصله چند روز پس از عمل جراحی درگذشت.
جشنواره فیلم فجر در طی ادوار گذشته ثابت کرده که روی خوشی به ژانر کمدی و سینمای بدنه ندارد و افرادی مانند فرحبخش و عامریان ترجیح می دهند تا فیلم های خود را پیش از شروع جشنواره راهی پرده سینماها کنند.
معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی میگوید که در ادوار قبلی شورای پروانه ساخت با سهلگیری، عدم حضور کامل اعضا و نخواندن درست فیلمنامهها پروانههایی صادر کرد که حالا در شورای پروانه نمایش اعضا را دچار مشکل کردهاست.
رقمی عجیب و غریب در مختصات تولید سینمای ایران که با احتساب قیمت 30 هزارتومانی دلار در ایران، چیزی معادل 150 میلیارد تومان میشود!