یک‌شنبه 24 خرداد 1405

پرچم قدس همیشه در اهتزاز خواهد بود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پرچم قدس همیشه در اهتزاز خواهد بود

قزوین - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: پرچم قدس همیشه در اهتزار بوده و مسلمانان جهان نیز حامی و پشتیبان آن خواهند بود.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی روز شنبه در جلسه ستاد بزرگداشت روز جهانی قدس و عید سعید فطر، افزود: ملت ما برای حفظ وحدت همیشه و در همه حال، به خصوص در زمان شیوع ویروس کرونا پشتیبان مسوولان کشور بوده و تابع سیاست‌های آنان نیز خواهند بود.

وی ادامه داد: مسلمانان جهان اسلام با هدایت مقام معظم رهبری و ملت بزرگ ایران همواره در طول 40 سال گذشته دغدغه قدس شریف را داشته و بنا به توصیه امام راحل، در آخرین جمعه هر سال نیز به مناسبت بزرگداشت آن، این روز را به نام روز جهانی قدس نامگذاری کردند.

وی با بیان اینکه، نامگذاری روز جهانی قدس از سوی ایران اسلامی به معنای بی تفاوت نبودن ملت ما به این مساله مهم جهان اسلام بوده، تصریح کرد: این روز برای همه ما مهم بوده و به بهترین شکل ممکن نیز تاکنون آن را گرامی داشته‌ایم.

امام جمعه قزوین به نماز عید سعید فطر هم اشاره کرد و گفت: برای برگزاری این نماز زحمات زیادی از سوی گذشتگان ما صورت گرفته و امروز برگزاری آن در بین مردم مسلمان ایران و جهان قوام بخشیده شده و بر عدم غیبت در آن و برگزاری نماز در یک مکان نیز بارها تاکید شده است.

*س_برچسب‌ها_س*