یک‌شنبه 16 آذر 1404

پزشکیان: بنزین خودمان را 5000 تومان کرده ایم اما... | اندازه پولی که داریم کار می کنیم، اگر انجام ندادیم ما را محاکمه کنید | صندوق‌های بازنشستگی نمی‌توانند یک‌چهارم حقوق بازنشستگان را پرداخت کنند

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پزشکیان: بنزین خودمان را 5000 تومان کرده ایم اما... | اندازه پولی که داریم کار می کنیم، اگر انجام ندادیم ما را محاکمه کنید | صندوق‌های بازنشستگی نمی‌توانند یک‌چهارم حقوق بازنشستگان را پرداخت کنند

اقتصادنیوز: پزشکیان گفت: اگر ایرانمان را می‌خواهیم و کشورمان را می‌خواهیم همه کسانی که آمدند و همه آنهایی که به هر دلیلی در انتخاب‌ها شرکت نکردند متعلق به ایران هستند و این همان است که مقام معظم رهبری فرمودند که همه پای ایران ایستادند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در آئین بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو در دانشگاه شهید بهشتی اظهار کرد: بهتر است وقتی که گفتگو می‌کنیم با مهربانی منطق دلیل و بدون تهمت زدن و محکومیت کسی باشد.

وی با بیان آیه‌ای از قرآن افزود: نباید کسی را مسخره کرد چه بسا آن فرد بهتر از ما باشد. نباید به یکدیگر طعنه و برچسب زد و اگر چنین کاری کردیم و توبه نکردیم ما ظالم هستیم. بر اساس سخنان حضرت علی علیه السلام باید خود را به خوبی بشناسیم و این بر طبق علوم مدیریت امروز آن است که چه کسی هستیم چه چیز داریم چه فرصت‌ها و چه تهدیدهایی را داریم.

رئیس جمهور با اشاره به انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، عنوان کرد: همه ما می‌دانیم که 50 درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند لذا باید صادقانه با یکدیگر صحبت کنیم. حتی آن 50 درصدی هم که در انتخابات شرکت کردند عده‌ای از آنها با اکراه در انتخابات حضور پیدا کردند. این روند پیام روشنی را به ما می‌دهد که اگر ایرانمان را می‌خواهیم و کشورمان را می‌خواهیم همه کسانی که آمدند و همه آنهایی که به هر دلیلی در انتخاب‌ها شرکت نکردند متعلق به ایران هستند و این همان است که مقام معظم رهبری فرمودند که همه پای ایران ایستادند.

وی خاطرنشان کرد: بهتر از دیگران را اجنبی و خود را خودی تلقی نکنیم. این اصل آن چیزی است که در حقیقت باید در آن خصوص صحبت کرد که هرکس که می‌تواند برای کشور کاری کند این گوی و میدان.

در حال تکمیل

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید