دوشنبه 19 مرداد 1405

پزشکیان به نیویورک می‌رود؟

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پزشکیان به نیویورک می‌رود؟

اقتصادنیوز: بقایی گفت: درباره شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: هنوز تصمیمی گرفته نشده است، اما ما از هر فرصتی استفاده می‌کنیم و بنا داریم امسال هم شرکت کنیم.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اعتمادآنلاین، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه درباره شرکت در نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: تصمیم قطعی درباره سفر رئیس‌جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل اتخاذ نشده است.

خبر مرتبط جزئیات دیدار و گفت‌وگوی پزشکیان با رهبر انقلاب اعلام شد

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان با رهبر معظم انقلاب دیدار و گفت‌وگو کرد.

معمولا هر سال هیئت نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سطح رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی شرکت می‌کند. این مهم‌ترین نشست سالانه سازمان ملل متحد است و ما همیشه از این فرصت برای تبیین مواضع‌مان استفاده کرده‌ایم.

امسال نیز قصد داریم از این فرصت استفاده کنیم؛ اما بستگی به اوضاع دارد. ان‌شاءالله ظرف هفته‌های آینده در این‌خصوص اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین بخوانید
پزشکیان به نیویورک می‌رود؟ 2