چهارشنبه 6 فروردین 1404

پزشکیان: چرا برنامه‌های مصوب برای احیای ارومیه در دوره‌های گذشته اجرایی نشده؟

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
پزشکیان: چرا برنامه‌های مصوب برای احیای ارومیه در دوره‌های گذشته اجرایی نشده؟

«درصدد هستیم که از ظرفیت کارشناسان خارجی هم بهره ببریم. بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد که راهی را برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه فراهم شود. بارش‌ها نقش بسیار مهمی در بهبود دریاچه ارومیه دارند. امیدواریم افزایش بارش‌ها به کمک ما برای احیاء دریاچه بیایند.»

رییس جمهور با بیان اینکه در سال‌های گذشته 27 برنامه احیاء دریاچه ارومیه در بخش کشاورزی مصوب شده است، گفت: موضوع این است که چرا این برنامه‌ها را در دوره‌های گذشته اجرایی نکرده‌اند.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان روز سه شنبه در حاشیه بازدید از دریاچه ارومیه با بیان اینکه برای بررسی وضعیت دریاچه ارومیه بازدیدی از دریاچه داشتیم، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم از همراهی اساتید دانشگاه، محققان و کارشناسان در این راستا استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: همچنین درصدد هستیم که از ظرفیت کارشناسان خارجی هم بهره ببریم.

رییس جمهور ادامه داد: بررسی‌های لازم صورت می‌گیرد که راهی را برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه فراهم شود.

پزشکیان با اشاره به اینکه بارش‌ها نقش بسیار مهمی در بهبود دریاچه ارومیه دارند، اظهار کرد: امیدواریم افزایش بارش‌ها به کمک ما برای احیاء دریاچه بیایند.

وی با تاکید بر لزوم توجه به برنامه‌های احیاء دریاچه ارومیه در حوزه کشاورزی، گفت: باید بررسی کنیم که چرا برنامه‌های این بخش که تدوین شده به اجرا درنیامده است.

در این بازدید، مسوولان استانی گزارشی از وضعیت دریاچه ارومیه ارائه کردند.

از میان اخبار

مردم به فضای تنفس اقتصادی نیاز دارند / پروژه وفاق ملی به در بسته خورده است

رمزگشایی از پیام نامه ترامپ به تهران

داستان اتحاد نامقدس موسولینی و کلیسا

ایران از چه زمانی ایران شد؟