پشتپرده استعفای عبدالملکی از زبان یک نماینده
از سوی دیگر بعد از اینکه دولت اقدام به تحول اقتصادی کرد، اعتراضاتی هم در این بخش شد. میان تیم اقتصادی دولت هم یک ناهماهنگی وجود داشت. البته ایشان با شهامت و شجاعت خود را کنار کشیدند و این نکته مثبتی برای جوانی است که در راس وزارتخانه قرار گرفته است.»
این نماینده مجلس درباره لزوم تغییرات در کابینه دولت، بیان کرد: «بعد از یک سال از آغاز به کار دولت، معتقدم که آقای رئیسی باید ارزیابی در سیستم اجرایی خود، وزرا، استانداران و روسای نهادها و سازمانها داشته باشد و یک خانه تکانی انجام دهد. اگر این اتفاق رخ ندهد قطعا ادامه کار با مشکل مواجه خواهد شد. ما همه دنبال این هستیم که این دولت موفق باشد، بتواند مشکلات مردم را حل کند، رشد اقتصادی را افزایش دهد و این آرزوی همه ما در مجلس است. به همین دلیل به دولت کمک میکنیم ولی انتظار داریم که دولت بتواند اشتباهات اساسی در گزینشها و انتصابات خود را جبران و خلاها را پر کند. اگر این امر محقق نشود، قطعا مجلس ناچار است از طریق سوال و استیضاح ورود پیدا کند.»
وی خاطرنشان کرد: «حجم سوالات از وزرا هم بسیار زیاد است و میتوان گفت این در هیچ دورهای به این میزان نبوده است. در حالیکه با توجه به همسو بودن مجلس و دولت قاعدتا باید نسبت به ادوار گذشته، مجلس کمک بیشتری به دولت کند. اما این حجم از سوالات نشان دهنده ضعف کل کابینه دولت و عملکرد وزارتخانههاست. نمایندگان از همه وزارتخانهها مدام دارند سوال میکنند تا دولت به شکلی متوجه اشتباهاتش شود. اگر وضع به همین روال ادامه پیدا کند ممکن است به استیضاح ختم شود. در این صورت شکافی بین دولت و مجلس پیش میآید که ماهم این را نمیخواهیم.»
کوچکینژاد در پاسخ به اینکه استعفای عبدالملکی تصمیم شخصی خود بوده یا خواسته رئیس جمهور، گفت: «تصمیم شخصی خودش نبوده است و تمایلی نداشته است که نیروهایش را در وزارتخانه کنار بگذارد و رها کند. قطعا خود آقای رئیس جمهور تمایل داشته که ایشان را کنار بگذارد.»
نماینده مردم رشت همچنین در خصوص دیگر وزارایی که در مسیر استیضاح قرار دارند، عنوان کرد: «من اسم نمیبرم ولی پنج شش وزیر به وزارتخانه خود تسلط ندارند. دولت قطعا باید اصلاحاتی را انجام دهد.»