سه‌شنبه 17 شهریور 1405

پلمب 18 قهوه خانه متخلف

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
پلمب 18 قهوه خانه متخلف

رییس پلیس امنیت عمومی پایتخت از پلمب 18 واحد صنفی قهوه خانه در 48 ساعت گذشته به دلیل عرضه قلیان خبر داد.

خبرگزاری میزان - سردار علی ذوالقدری گفت: برابر تدابیر انجام شده مبنی بر ممنوعیت عرضه قلیان در سفرخانه‌های سنتی و... در راستای ارتقاء سلامت عمومی شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، بازدید از واحد‌های صنفی قهوه خانه در دستور کار ماموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه ماموران در 48 ساعت گذشته از 80 واحد‌های صنفی و مراکز عرضه قلیان در نقاط مختلف تهران مانند فرحزاد، لواسانات، نازی آباد و.. بازدید کردند، گفت: در این رابطه 18 واحد صنفی پس از احراز تخلفات و عرضه غیر مجاز قلیان و عدم رعایت دستورالعمل و ابلاغیه ستاد ملی مبارزه با کرونا با دستور قضائی پلمب شدند.

رییس پلیس امنیت عمومی پایتخت در پایان، خاطر نشان کرد: سلامت مردم و افزایش احساس امنیت از اولویت ماموریت‌های پلیس است و شهروندان می‌توانند با معرفی اصناف متخلف از طریق شماره تلفن 110 ما را در تامین بهتر امنیت و پیشگیری از شیوع بیماری مهلک کرونا یاری کنند.