پلیس آگاهی
پلیس آگاهی
متهم پرونده سرقت طلاجات (گوشواره) از بانوان توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و دستگیر شد.
کشف جسد زن 67 ساله در محله چیتگر، پرده از جنایتی خانوادگیگونه برداشت؛ جایی که سرایدار ساختمان و نامزدش برای سرقت طلاهای او دست به قتل زدند.
کشف جسد زن 67 ساله در محله چیتگر، پرده از جنایتی خانوادگیگونه برداشت؛ جایی که سرایدار ساختمان و نامزدش برای سرقت طلاهای او دست به قتل زدند.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از نجات یک جوان 18 ربوده شده تبعه خارجی و دستگیری گروگانگیران خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از نجات جوان 18 ساله ربوده شده و دستگیری مظنون اصلی پرونده خبر داد.
اقتصادنیوز: رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از نجات جوان 18 ساله ربوده شده و دستگیری مظنون اصلی پرونده خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از آزادی جوان 18ساله تبعه خارجی که پس از ورود به تهران ربوده شده بود، خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از نجات جوان 18 ساله ربوده شده و دستگیری مظنون اصلی پرونده خبر داد.
رئیس پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری مرد جوانی در دولت آباد خبر داد و گفت: این متهم در یک مشاجره خانوادگی، پدر خود را به قتل رسانده بود.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: با همکاری خوبی که پلیس با صنوف مختلف دارد، مالکان واحدهای صنفی در صورت مشاهده افراد مشکوک، این موارد را به پلیس گزارش میکنند.
هشتم تیرماه سال 1403، با دریافت گزارشی مبنی بر قتل مرد جوانی به نام سروش ستوده در منطقه درکه تهران، موضوع بهطور ویژه در دستور کار کارآگاهان تیم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
تخقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، مرد جوان که لباس راحتی بر تن داشت به دلایل نا مشخصی احتمالاً در یک خانه به کام مرگ فرو رفته و عاملان جنایت جسد را به بیابان منتقل کرده و متواری شدند.
به دنبال کشف جسد پتوپیچ مرد جوان در بیابانهای اطراف شهرری، یک سناریوی جنایی مقابل اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.
پلیس آگاهی در خصوص پیشگیری از قاپزنی و زورگیری نکاتی را به شهروندان یادآور شد.
قاتل فراری سروش ستوده، مربی بدنسازی در درکه است و هر شهروندی مخفیگاه این قاتل را میشناسد، به اداره ویژه قتل پلیس آگاهی تهران اطلاع دهد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میناب از اجرای حکم متجاوز به عنف در زندان این شهرستان خبر داد.