پلیس مچ کلاهبردار حرفهای دیوار را گرفت
رئیس پلیس فتای استان کرمان گفت: در این روش کلاهبرداری، مشخص شد فرد کلاهبردار ویلاها و منازل جعلی که وجود فیزیکی ندارند را با قیمت پایین تر از عرف بازار در سایت دیوار با شرط پرداخت بیعانه اجاره می دهد.
سرهنگ رضایی، رئیس پلیس فتای استان کرمان گفت: در این روش کلاهبرداری، مشخص شد فرد کلاهبردار ویلاها و منازل جعلی که وجود فیزیکی ندارند را با قیمت پایین تر از عرف بازار در سایت دیوار با شرط پرداخت بیعانه اجاره می دهد.
به گزارش عرشه آنلاین، وی افزود: متقاضیان ویلا و منزل مسکونی پس از مشاهده این آگهی ها در سایت دیوار و با خوشحالی از قیمت پایین آن، بلافاصله اقدام به واریز وجه بیعانه به حساب فروشنده (کلاهبردار) می کردند، اما پس از مراجعه به نشانی اعلامی برای مشاهده ویلا، متوجه می شدند که این آگهی ها جعلی بوده و مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.
منبع: رکنا
هم اکنون دیگران می خوانند-
کارگر آبفای لاهیجان مقابل محل کار خودش را به آتش کشید
-
تعطیلات ایام تاسوعا و عاشورا تغییر میکند؟
-
دوئل خونین اراذل و اوباش مسلح در کبابی | 2 نفر به قتل رسیدند
-
«میر» روسی در ایران چه می کند؟
-
سحر قریشی به دوبی مهاجرت کرد؟ | توهین وقیحانه تتلو به سحر قریشی
-
چند احتمال مهم درباره افزایش حقوق بازنشستگان | دولت کدام را انتخاب می کند؟ بازنشستگان چه می خواهند؟