سه‌شنبه 5 فروردین 1404

پل طبیعت اهواز به روی مسافران باز شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
پل طبیعت اهواز به روی مسافران باز شد

اقتصادنیوز: پل طبیعت اهواز با دستور استاندار خوزستان به شهردار اهواز باتوجه به عید نورور و حضور مهمانان نوروزی، به روی مهمانان و شهروندان اهوازی باز شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، پل طبیعت اهواز به روی مهمانان نوروزی و شهروندان اهوازی باز شد.

این پل که حدود شش ماه به دلیل بازسازی بسته شده بود، اکنون به شرایط خوبی رسیده است و با دستور استاندار خوزستان به شهردار اهواز باتوجه به عید نورور و حضور مهمانان نوروزی، به روی مهمانان و شهروندان اهوازی باز شد.

پل طبیعت اهواز پل پیاده‌رو است که از بالای رودخانه کارون عبور می‌کند. این پل، دو پارک مهم این شهر (پارک ساحلی و پارک لاله) را به یک‌دیگر وصل می‌کند و مخصوص عابران پیاده است.

این پل به‌عنوان یکی از جاهای دیدنی اهواز شهرت دارد. پل طبیعت به طول 500 متر و عرض 5 متر، روی رودخانه کارون اهواز احداث شده است. در نزدیکی پل نیز فضای سبز و صندلی‌های بسیاری وجود دارد و بدمینتون، فوتبال، ماهیگیری از تفریحات رایج در حوالی آن است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید