چهارشنبه 30 آبان 1403

پنج متصدی متخلف صنفی کردستان محکوم به حبس شدند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
پنج متصدی متخلف صنفی کردستان محکوم به حبس شدند

سنندج - ایرنا - رییس اداره حقوقی دامپزشکی کردستان گفت: در سال جاری تداوم تخلفات پنج متصدی صنفی فعال در حوزه تهیه و عرضه فرآورده‌های خام دامی منجر به صدور حکم حبس از سوی دستگاه قضایی برای آنها شد.

گشین احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در سال جاری سه مرغدار و 2 قصاب به علت تداوم تخلفات بهداشتی در تهیه و عرضه محصولات خام دامی در شهرستان‌های سنندج، دیواندره و مریوان به حبس محکوم شدند.

وی اضافه کرد: در تازه ترین تصمیم دستگاه قضایی متصدی یک واحد قصابی در سنندج بدلیل عرضه و فروش گوشت تاریخ مصرف گذشته و توهین به بازرسان اداره کل دامپزشکی با حکم مرجع قضایی به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

رییس اداره حقوقی دامپزشکی کردستان افزود: تخلف این واحد برای چندمین بار در جریان بازرسی کارشناسان بهداشت عمومی این اداره کل از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در راستای نظارت بهداشتی ویژه مبارک رمضان محرز شد.

وی یادآور شد: در این بازسی متصدی هنگام کشف عرضه گوشت غیر قابل مصرف، اقدام به توهین و فحاشی به بازرسان دامپزشکی حین انجام وظیفه کرده بود که در این راستا اداره کل، شکوائیه ای تنظیم و به مراجع قضایی ارجاع کند و مقام قضایی بعد از مطالعه و بررسی ادله مربوطه متصدی قصابی را به یک سال حبس تعزیری محکوم کرد.

رییس اداره حقوقی دامپزشکی کردستان گفت: همچنین پیشتر مقام‌های قضایی به علت جوجه ریزی غیر مجاز و تهدید علیه بهداشت عمومی یک مرغدار دیواندره‌ای را به تحمل هفت ماه حبس تعزیری و 2 مرغدار سنندجی را به دلیل نداشتن سابقه موثر کیفری به قرار تعلیق تعقیب به مدت 6 ماه محکوم کرده بودند.

وی تاکید کرد: در اجرای بازرسی کارشناسان بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی مریوان نیز از یک قصابی در منطقه دارسیران، مقادیری گوشت قرمز خارج از شبکه کشتارگاه و بدون مهر دامپزشکی مشاهده کردند.

احمدی افزود: پس از بررسی های دقیق تر کارشناسان، تخلف قصابی محرز گردید و برای این امر پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شد و مقام قضایی بعد از مطالعه محتویات پرونده و بررسی ادله مربوطه فرد قصاب را به علت عرضه گوشت کشتار غیر مجاز و خارج از چرخه کشتارگاه متهم و به مدت 2 ماه منع از اشتغال به شغل قصابی محکوم کرد.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک در زمینه فرآورده های یاد شده مراتب را از طریق تماس با سامانه پیغام گیر 1512 اطلاع رسانی کنند.

هم اکنون حدود 56 هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد 29 هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاه های بزرگ و زنجیره ای محسوب می‌شوند.

*س_برچسب‌ها_س*