چهارشنبه 24 بهمن 1403

پورشیب: آرزو می‌کنم آرامش به زندگی مردم برگردد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
پورشیب: آرزو می‌کنم آرامش به زندگی مردم برگردد

قهرمان کاراته جهان گفت: امیدوارم ویروس کرونا هر چه زودتر از بین برود تا دوباره آرامش به زندگی مردم برگردد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام سایت فدراسیون کاراته، ذبیح‌الله پورشیب اظهارداشت: من هم این روز‌ها مثل سایر ورزشکاران ملی‌پوش تمریناتم را در خانه انجام می‌دهم. البته اگر فضای سبز یا پارکی محیطش خلوت باشد در آنجا هم تمرین می‌کنم؛ تمریناتم کلا فقط بدنسازی است. با مربیان در ارتباط هستم و از آن‌ها برنامه‌های لازم را می‌گیرم. به هر حال شرایط الان به گونه‌ای است که باید سعی کنیم بدنمان را آماده نگه داریم.

وی ادامه داد: امیدوارم که ویروس کرونا هر چه زودتر ریشه‌کن شود و از بین برود. کرونا واقعا روز‌های سختی را برای مردم به وجود آورده است. آرزو می‌کنم که همه مردم کشورم سلامت باشند. ان‌شاءالله دوباره آرامش به زندگی همه برگردد و همه مثل قبل، کنار هم باشند.

دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی 2010 گوانگجو در خصوص کسب سهمیه بازی‌های المپیک توکیو توضیح داد: فعلا که بازی‌های المپیک 2020 یک سال به تعویق افتاده و همه برنامه‌های ورزشی عوض شده است. من هم منتظر هستم تا ببینم فدراسیون جهانی کاراته چه تصمیمی برای ادامه مسابقات دارد.

  • بیشتر بخوانید: