جمعه 18 آبان 1403

پویش حمایت از پاکبانان در روزهای کرونایی در قم

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
پویش حمایت از پاکبانان در روزهای کرونایی در قم

سازمان مردم نهاد (سمن) «جوان ستایشگر» در اقدامی به جا و فرهنگی پویش حمایت از پاکبانان را با شعار «برای حفظ جان پاکبانان و هم‌وطنان عزیزم خواهش می‌کنم زباله‌های بهداشتی‌را در معابر رها نکنید»، ایجاد کرد.

دانیال اناری در گفت وگو با ایسنا در خصوص این پویش گفت: تعداد قابل توجهی افراد از قشرهای مختلف فرهنگی، به این پویش پیوستند و ضمن تشکر و قدردانی از کادر درمانی کشور و همچنین پاکبانان خواستند که مردم زباله های بهداشتی خود را در معابر رها نکنند.

وی افزود: پیش از این پویش دیگری‌را برای دعوت مردم در خصوص خانه ماندن در 13 فروردین و روز طبیعت را مجمع جوان ستایشگر راه اندازی کرده بودیم.

دبیر مجمع جوان ستایشگر ادامه داد: در وضعیت کنونی کشور، یکی از مهمترین و موثرترین مواردی که می‌تواند به جامعه کمک کند، فعالیت رسانه‌ای است که اگر فراگیر شود تاثیر آن چند برابر خواهد بود. این روزها همه مسئولین و خبرگزاری‌ها از مردم خواستند که در خانه بمانند و تا حدودی موثر بود، اما اگر این خواسته از سمت خود مردم به مردمآن هم به صورت مستقیم و بی واسطه مطرح شود تاثیر آن بیشتر خواهد بود.

وی اذعان کرد: مجمع جوان ستایشگر از سازمان‌های مردم نهاد با این هدف که مردم از مردم بخواهند در سیزدهم فروردین و روز طبیعت در خانه بمانند، پویش «سیزده بدر در خانه می‌مانم» را راه اندازی کرد. این پویش در ابتدا توسط چند نفر از همکاران در این مجموعه آغاز شد و با حمایت برخی از چهره های استان قم و مسئولین ادامه پیدا کرد.

اناری در خصوص افرادی که به این پویش پیوستند، عنوان کرد: در این پویش اقشار مختلفی از جوانان و مردم حضور دارند که از آن جمله می‌توان به وکلای دادگستری، روانشناسان، مدیران سمن ها، مسئولین، ورزشکاران، هنرمندان، فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مردم موضوع را جدی تر بگیرند و با در خانه ماندن به کادر درمانی کشور و مسئولین جهت جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری کمک نمایند.

اناری اظهارکرد: جهت حمایت از این پویش می‌توان اولا با رعایت مفاد شعار این پویش؛ یعنی عدم ریختن زباله و به خصوص زباله‌های بهداشتی مثل ماسک و دستکش در معابر؛ و ثانیا با تبلیغ این این پویش و شعار آن در شبکه‌های اجتماعی، از این حرکت حمایت کرد و آن‌را تبدیل به یک فرهنگ عمومی کرد.

وی گفت: برای تبلیغ این پویش در شبکه‌های اجتماعی، افراد می‌توانند در پیام‌رسان واتسپ به شماره «09356289408» پیام بدهند و با ارسال نام و عکس و سمت‌شان، یک عکس‌نوشته، با عکس خودشان دریافت کنند که حاوی پیام‌ها و شعارهای این پویش است و با انتشار این عکس‌نوشته در فضای مجازی، به تبلیغ بیشتر آن کمک کنند.

انتهای پیام