جمعه 26 بهمن 1403

پویش خانه‌نشینی به سبک قهرمان المپیکی کاراته

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پویش خانه‌نشینی به سبک قهرمان المپیکی کاراته

بهمن عسگری ملی پوش کاراته کشورمان به منظور تشویق مردم به خانه‌نشینی قصد دارد تمرینات ورزشی خانگی را امروز آموزش دهد.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع گسترده ویروس کرونا در سراسر کشور کلیه رقابت‌های ورزشی فعلا لغو شده و به همین منظور ورزشکاران کشورمان در رشته‌های مختلف رو به تمرینات خانگی آورده‌اند.

در این بین بهمن عسگری بازیکن تیم ملی کاراته که اخیرا جواز حضور در رقابت‌های المپیک 2020 توکیو را از آن خود کرده بود، قصد دارد تا با ادامه دادن پویش در خانه می‌مانیم، مردم را تشویق کند که برای شکست دادن کرونا به قرنطینه خانگی در تعطیلات نوروزی به همراه ورزش کردن، ادامه دهند.

عسگری با همکاری فدراسیون کاراته در صفحه اینستاگرامی خود به معرفی تمرینات اصولی ورزشی در خانه می‌پردازد تا با انجام تمرینات همگانی شرایطی را برای تمام علاقمندان ورزش فراهم کند که این روزها ورزش‌های خاص خود را دنبال کنند.

پیش از این هم قهرمان‌های دیگر کاراته از جمله سامان حیدری، امیر مهدی زاده و... تمرینات خود را به خانه منتقل کرده بودند. مهدی‌زاده همچنین دست به کار خیر زد و به بیمارستان‌های گیلان جهت مبارزه با ویروس کرونا کمک کرد.

بیشتر بخوانید: بهمنیار جوانترین المپین شد، عسگری در سید یک قرار گرفت

انتهای پیام /