سه‌شنبه 14 اسفند 1403

پیدا شدن حلقه گمشده در دریاچه پس از 14 سال / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پیدا شدن حلقه گمشده در دریاچه پس از 14 سال / عکس

مایک تریسی، مردی اهل ویسکانسین (آمریکا)، که حلقه نامزدی‌اش را در دریاچه‌ای نزدیک خانه‌شان گم کرده بود، آن را پس از 14 سال پیدا کرد.

نادیا زکالوند: مایک و تریسی کروئینگ نزدیک دریاچه‌ای در ویسکانسین خانه دارند. آنها 14 سال پیش برای تفریح کنار دریاچه رفتند و وقتی مایک درحال به آب انداختن فرزند خردسال‌شان بود، حلقه پلاتینی نامزدی‌اش را در دریاچه گم کرد.

مایک گفت، «وقتی کودکم را به درون آب می‌انداختم، او هیجان‌زده شد و دستم را به‌سرعت گرفت و در همان لحظه حلقه نامزدی‌ام از انگشتم بیرون آمد و به دریاچه افتاد. ما فورا اطراف خودمان را تا حدی که می‌توانستیم قرنطینه کردیم و با کمک ماسک‌های غواصی به زیر آب رفتیم تا حلقه را پیدا کنیم اما موفق نشدیم. این جستجو ساعت‌ها و روزها ادامه پیدا کرد تا سرانجام دست از آن کشیدیم.»

این زوج، پس از آن روز، بارها برای تفریح به دریاچه رفتند اما هیچ اثری از انگشتر نیافتند.

14 سال بعد، مردی دیگر که به دریاچه رفته بود، حلقه‌ای را روی ساحل دریاچه پیدا کرد و به امید پیدا کردن صاحب این حلقه، پستی در شبکه اجتماعی فیس‌بوک گذاشت. این پست، بلافاصله توجه مایک را به خود جلب کرد و با «بیل استوارت»، نیم ساعت بعد از اینکه پست را گذاشته بود، تماس گرفت.

مایک با گفتن مشخصات حلقه، توانست پس از 14 سال دوباره به حلقه نامزدی‌اش دست پیدا کند.

منبع:

upi

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1808279
پیدا شدن حلقه گمشده در دریاچه پس از 14 سال / عکس 2
پیدا شدن حلقه گمشده در دریاچه پس از 14 سال / عکس 3