پیشرفت 40 درصدی فاز اول طرح مسکن ملی در نهاوند / 1600 نفر واجد شرایط فاز دوم منتظر تامین زمین
رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت: پروژه مسکن ملی نهاوند در 14 بلوک در حال ساخت است و 40 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نثاری در گفت و گو با عصر همدان گفت: در فاز اول طرح نهضت تولید مسکن در نهاوند 365 واحد برای متقاصیان از قبل شناسایی شده و ثبت نام کرده در سامانه در حال ساخت است.
وی اظهار داشت: طرح مسکن ملی نهاوند در 14 بلوک 6 و 7 طبقه در شهرک شهید حیدری قرار دارد و پیشرفت فیزیکی طرح به صورت میانگین 40 درصد است.
نثاری با بیان اینکه پیشرفت اجرای اسکلت این طرح بیش از 80 درصد است، افزود: این پروژه متقاصی محور است و روند پیشرفت کار بستگی به آورده متقاضیان است.
وی ادامه داد: با حضور مستمر ناضران بر روند اجرای پروژه و مراحل مختلف بتن ریزی، سقف زنی، اسکلت سازی و دیگر مراحل نظارت مداوم می شود.
رئیس بنیاد مسکن نهاوند گفت: در فاز دوم طرح نهصت ملی تولید مسکن در شهرستان 1600 نفر واجد شرایط داریم که رایزنی هایی با اداره راه و شهرسازی شهرستان و استان برای تامین زمین انجام داده ایم.
نثاری ادامه داد: تامین زمین این طرح با راه و شهرسازی است که مقداری زمین تامین شده ولی کافی نیست و امیدواریم این زمین ها مشخص شود تا تحت عنوان گروه های ساخت این زمین ها به متقاصیان تحویل داده شود.
انتهای پیام /