پیش بینی تولید بیش از 15 هزار تن ماهی گرمابی در شوشتر
اهواز - ایرنا - رییس اداره شیلات شوشتر گفت: صید ماهی گرمابی در این شهرستان آغاز شده و پیش بینی می شود بیش از 15 هزار تن ماهی گرمابی در شوشتر تولید شود.
جهانبخش مهدی پور روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شوشتر رتبه دوم تولید ماهی گرمابی در استان خوزستان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: کپور، آمور، قزل و بیگ هد از مهم ترین ماهی های تولیدی این شهرستان هستند.
رییس اداره شیلات شوشتر ادامه داد: در شوشتر بیش از سه هزار هکتار حوضچه پرورش ماهی وجود دارد که حدود 2 هزار نفر در این مزارع مشغول کار هستند.
وی گفت: ماهی های گرمابی شوشتر علاوه بر تامین نیاز داخلی بازار کشور به خارج از کشور هم صادر می شوند .
رییس اداره شیلات شوشتر افزود: مزرعه داران شوشتر علاوه بر رتبه دوم تولید در زمینه روش های نوین آبزی پروری نیز پیشگام هستند و مزارع زیادی در این شهرستان مجهز به سیستم هوا ده و برق کشی هستند.
*س_برچسبها_س*