جمعه 21 شهریور 1404

پیش‌پرداخت بیش از مبلغ مقرر به تولیدکنندگان اتوبوس از سوی شهرداری تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
پیش‌پرداخت بیش از مبلغ مقرر به تولیدکنندگان اتوبوس از سوی شهرداری تهران

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران گفت: قرارداد‌های خرید اتوبوس با تولیدکنندگان منعقد شده و حتی پیش پرداخت‌ها بیش از رقم مقرر هم صورت گرفته است.

سید جعفر تشکری هاشمی با اشاره به انعقاد قرارداد تأمین سه هزار دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس برای پایتخت توسط شهرداری تهران و شرکت‌های سازنده، اظهار کرد: قرارداد 500 مینی‌بوس، 2 هزار و 500 اتوبوس شامل 500 تا یک هزار اتوبوس برقی با شرکت «عقاب افشان و آکیا» و دیگر تولیدکنندگان داخلی منعقد شده است.

وی با بیان اینکه قراردادها در حال مطالعه است که هریک از شرکت‌ها با چه توانایی‌هایی در حال ساخت اتوبوس هستند، یادآور شد: آنچه که مسلم است، این است که برای اینکه از تسریع در ساخت اتوبوس‌ها اطمینان حاصل شود پیش پرداخت‌ها حتی بیش از رقم مقرر انجام و قراردادها منعقد شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه بر اساس گزارشات ارسال شده، عملیات ساخت اتوبوس‌ها در شرکت‌های طرف قرارداد آغاز شده است، تصریح کرد: انتظار می‌رود در چند ماه پایانی سال بخش اعظمی از قراردادها عملیاتی شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اورهال اتوبوس‌ها نیز در جریان است و هرچند هنوز به عدد مطلوب نرسیده، اما می‌دانیم که با چند شرکت قرارداد منعقد شده و اتوبوس‌ها برای بازسازی به این شرکت‌ها تحویل داده شده‌اند و هم‌اکنون تعمیرات به ویژه در سطح 2 در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری