دوشنبه 15 بهمن 1403

پیکر مطهر 5 تن از شهدای دفاع مقدس کشف و شناسایی شد

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
پیکر مطهر 5 تن از شهدای دفاع مقدس کشف و شناسایی شد

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: پیکرهای مطهر شهیدان «محمود حسرتی معاف»، «بهروز محمدی لندی»، «سید فاضل مدنی»، «عبداله موسوی» و «غلام خونی» کشف و شناسایی شدند.

بنا به اعلام پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تفحص شهدا، پیکرهای مطهر شهیدان «محمود حسرتی معاف»، «بهروز محمدی لندی»، «سید فاضل مدنی»، «عبداله موسوی» و «غلام خونی» پس از گذشت سال‌ها از دوران دفاع مقدس کشف و شناسایی شدند.

سرباز شهید «محمود حسرتی معاف» فرزند گل برار، متولد 1339، از تالش به جبهه اعزام شد و در سن 20 سالگی در عملیات درگیری با اشرار در بانه در تاریخ 1359/02/16 به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند. بسیجی شهید «بهروز محمدی لندی» فرزند هاشم، متولد 1342، از ایذه به جبهه اعزام شد و در سن 20 سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ 1362/12/08 به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند. سرباز شهید «سید فاضل مدنی» فرزند سید حسین، متولد 1341، از لاهیجان به جبهه اعزام شد و در سن 20 سالگی در عملیات بیت المقدس در شلمچه در تاریخ 1361/02/10 به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند. بسیجی شهید «عبداله موسوی» فرزند مهدی، متولد 1343، از قلعه تل به جبهه اعزام شد و در سن 19 سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ 1362/12/07 به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند. بسیجی شهید «غلام خونی» فرزند یارمحمد، متولد 1346، از بهبهان به جبهه اعزام شد و در سن 16 سالگی در عملیات خیبر در منطقه جزیره مجنون در تاریخ 1362/12/08 به فیض شهادت نائل آمد و پیکر پاکش در منطقه بر جای ماند.

این شهدا از طریق انجام آزمایش DNA و پلاک هویت شناسایی شدند.

23219

کد خبر 1561563