پنج‌شنبه 2 مهر 1405

چادر مشکی و گوشت دست افراد خاص و اقازاده‌هاست

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
چادر مشکی و گوشت دست افراد خاص و اقازاده‌هاست

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، محسن رضایی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری عصر امروز (شنبه) در سومین مناظره تلویزیونی اظهار کرد: امروز دغدغه‌های مردم بسیار زیاد است و منظومه‌ای بهم پیوسته تشکیل می‌دهند و باید ببینیم که چرا تاکنون این مشکلات حل نشده است.

رضایی گفت: ایران اقتدار از دست رفته خود را بعد از 300 سال بدست آورده و در حوزه دفاعی پیشرفت کرده است.

وی با بیان اینکه چادر مشکی، ذرت، گوشت و... در اختیار یک عده است و آن طرف‌تر نیز مافیاها و آقازاده‌ها را می‌بینیم، گفت: مدیران کشور چه کار می‌کنند؟ مدیران کشور در جنگ زرگری بین جناح‌ها درگیر هستند. گاهی می‌گویند فیلترینگ، دیوارکشی، حجاب، موشک. این مسائل جنگ‌های زرگری است که مدیران مشغول آن می‌شوند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: تاخت و تازی که در سیاست ایجاد شده است، اجازه نمی‌دهد که انرژی مردم و دولت‌ها روی عدالت، گرانی و مشکلات متمرکز شود.