شنبه 10 آبان 1404

چرا باید حتی سرقت‌های کوچک را به پلیس گزارش داد؟

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
چرا باید حتی سرقت‌های کوچک را به پلیس گزارش داد؟

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره توصیه برخی مسئولان ادارات پلیس آگاهی به مردم برای انصراف از پیگیری سرقت‌های خرد گفت: بیخیالی نسبت به تشکیل پرونده، بی‌تفاوتی به حقوق فردی اجتماعی شاکی است؛ مردم با این جملات دلسرد نشوند و شکایت خود را پیگیری کنند.

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، در سال‌های اخیر، بسیاری از شهروندان تهرانی هنگام مراجعه به ادارات پلیس آگاهی برای اعلام سرقت، با جملاتی ناامیدکننده‌ای مانند «پیدا نمی‌شه، بی‌خودی وقتت رو نگیر!» مواجه شده‌اند؛ همین جمله ساده باعث شده برخی افراد از تشکیل پرونده صرف‌نظر کنند و به این تصور برسند که اموالشان هرگز برنمی‌گردد.

سردار علی ولیپور گودرزی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در همین باره به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم گفت: ما به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنیم مردم بی‌خیال شوند. هر سرقتی باید گزارش و پرونده تشکیل شود تا ما بتوانیم سارق را شناسایی کنیم. بخشی از اموال ممکن است دیرتر پیدا شود، اما درصد بالایی از پرونده‌ها منجر به کشف می‌شود. مردم اگر پیگیر باشند، حتماً به نتیجه می‌رسند.

سرقت اطلاعات بانکی با حروف نامرئی؛ روش جدید فیشینگ برای کلاهبرداری

گودرزی افزود: مأموران پلیس وظیفه دارند در هر شرایطی با دقت به شکایت مردم رسیدگی کنند، اما ممکن است برخی همکاران برای کنترل انتظارات یا کاهش استرس مراجعه‌کنندگان، چنین جملاتی را مطرح کنند که نباید موجب دلسردی مردم شود.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: بی‌خیالی نسبت به تشکیل پرونده، بی‌تفاوتی در برابر حق شخصی و اجتماعی است. هر پرونده‌ای که ثبت می‌شود، گامی در جهت امنیت عمومی جامعه و محدود کردن میدان عمل سارقان است.