شنبه 3 آبان 1404

چه کسی «زن و بچه» را به اسرائیل فرستاد؟

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
چه کسی «زن و بچه» را به اسرائیل فرستاد؟

خبرگزاری تسنیم با اشاره به این که «دو فیلم ایرانی به‌صورت غیرقابل‌باوری در جشنواره اسرائیلی حیفا حضور داشتند» نوشت: «تهیه‌کننده فیلم می‌گوید با دفتر پخش جهانی قرارداد بستیم که در هیچ جشنواره اسرائیلی حضور نداشته باشیم اما متأسفانه خلاف قرارداد عمل کرده است.»

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از تسنیم، براساس اطلاعات مندرج در سایت جشنواره فیلم حیفا، فیلم «زن و بچه» ساخته سعید روستایی و «مرده‌شور» ساخته عبدالرضا کاهانی در چهل‌ویکمین جشنواره فیلم حیفا شرکت کرده است. طبق اطلاعاتی که در این سایت منتشر شده است، فیلم از سوی کشور ایران و فرانسه به این جشنواره رفته است.

سیدجمال ساداتیان تهیه‌کننده این فیلم در این خصوص، ضمن اشاره به این که از این موضوع خبر نداشته است گفت: «این اقدام به‌طور مشخص از سوی دفتر پخش بین‌الملل فرانسوی فیلم رخ داده است.»

او با بیان این که «هیچ وقت به‌خاطر عقایدم حاضر به حضور در جشنواره‌های اسرائیلی نبوده و نیستم.» گفت: «ما هنگام عقد قرارداد با این دفتر پخش بین‌الملل، در قراردادمان قید کرده بودیم که این فیلم نباید در هیچ جشنواره اسرائیلی حضور داشته باشد. احتمال می‌دهم که این دفتر پخش شاید به‌خاطر مبلغ اغواکننده‌ای که از سوی جشنواره به آن پیشنهاد شده حاضر شده است خلاف قرارداد اقدام کند، در حقیقت آن‌ها شیطنت کردند تا این فیلم را به جشنواره خود بیاورند. آن‌ها حساسیتی را که ما نسبت به اسرائیل داریم ندارند و به همین دلیل در جشنواره‌های آن‌جا شرکت می‌کنند.» 

تهیه‌کننده «متری شیش‌ونیم» و مدیر سینما، با بیان این که جشنواره‌های صهیونیستی نه دارای اعتبار و درجه هنری خاصی هستند و نه جایزه ویژه‌ای دارند گفت که حضور در این جشنواره‌ها جز لعن و نفرین هیچ چیز دیگری برای هنرمندان دنیا ندارد.

ساداتیان بیان کرد: «مشکل ما عدم قدرت دفاتر پخش بین‌المللی خودمان است که عملاً فیلم را در اکران‌های جهانی می‌سوزانند، و گرنه چرا باید برای پخش بین‌المللی فیلم خودم به دفاتر خارجی مراجعه کنم؟»

او در پایان گفت: «قطعاً نسبت به این دفتر اقدام حقوقی و برخورد لازم می‌کنم.»

242243

کد خبر 2133704