ژیمناستیک
ژیمناستیک
زهرا اینچه درگاهی رییس سابق فدراسیون ژیمناستیک بعد از جلسه با مسئولان کمیته ملی المپیک اعلام کرد مجوز حضور ملی پوشان ایران در هانگژو را امضا می کند.
رئیس سابق فدراسیون ژیمناستیک پس از دیدار با دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم انتخابات فدراسیون بزودی برگزار شود و این رشته فعالیت سازنده خود را آغاز کند.
تهران - ایرنا - رئیس پیشین فدراسیون ژیمناستیک گفت: حقدادی جزو خانواده ژیمناستیک نیست و شناختی هم از ژیمناستیک ندارد. 23 نفر از مجمع بیرون آمدند و انتظار میرفت با این خانواده همدلی می کرد تا مجمع به تاخیر می افتاد.
رئیس سابق فدراسیون ژیمناستیک با دبیرکل کمیته ملی المپیک دیدار کرد.
تهران - ایرنا - دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: با موافقت رییس کمیته ملی المپیک 10 وزنهبردار در بخش مردان و بانوان به بازیهای آسیایی اعزام خواهند شد و در مورد ژیمناستیک هم قرار شد اگر لایسنس ورزشکاران مشخص شود 4 نفر به راهی هانگژو شوند.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: در نظر داریم در آستانه اعزام اخبار و اطلاعات پر انرژی را به جامعه بدهیم و انگیزه ورزشکاران را بیشتر کنیم.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: تعلیق فدراسیون ژیمناستیک و ورزش کشور خط قرمز ماست.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: تعلیق فدراسیون ژیمناستیک و ورزش کشور خط قرمز ماست.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک گفت: هر تصمیمی که مسئولان بگیرند و هر چیزی که صلاح ورزش کشور باشد تمکین میکنم.
تهران - ایرنا - رئیس فدراسیون ژیمناستیک با بیان اینکه برخی همیشه از ورزش طلبکار هستند، گفت: صلاح این رشته و ورزش کشور اولویت من است و هر تصمیمی گرفته شود، آن را میپذیرم.
فارس نوشت: رئیس فدراسیون ژیمناستیک پیام معناداری را در صفحه شخصی خود نوشت.
عابد حقدادی رئیس فدراسیون ژیمناستیک با انتشار پیام معناداری در فضای مجازی ابهامات در مورد این فدراسیون پرحاشیه را دو چندان کرد.