کاخ سفید
کاخ سفید
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.19 درصد کاهش به 4347 دلار و 92 سنت رسید.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.19 درصد کاهش به 4347 دلار و 92 سنت رسید.
اقتصادنیوز: بر اساس آمار «مجله دانشمندان اتمی» (Bulletin of the Atomic Scientists)، آمریکا در حال حاضر 5177 کلاهک هستهای در اختیار دارد که از این میان، حدود 1770 کلاهک در وضعیت عملیاتی و استقرار یافته قرار دارند.
رابرت دنیرو، بازیگر سرشناس آمریکایی، بار دیگر مخالفت شدید خود با دونالد ترامپ را اعلام کرد و از میلیونها نفری که در اعتراضات «بدون پادشاهان» علیه سیاستهای ترامپ در خیابانها حضور یافتند، حمایت کرد. دنیرو معتقد است تنها راه مقابله با زورگویانی مانند ترامپ، مبارزه و مقاومت فعال است.
قیمت طلا در معاملات سهشنبه با انتظار کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو اندکی پایین آمد.
سی ان ان اعلام کرد: نشست روبیو و لاوروف فعلا برگزار نمیشود و آینده دیدار ترامپ و پوتین هم نامشخص است.
اقتصادنیوز: یک مقام کاخ سفید به سیانان گفت که دیدار پیشبینیشده بین روبیو و همتای روسیاش، «سرگئی لاوروف»، فعلاً به حالت تعلیق درآمده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.19 درصد کاهش به 4347 دلار و 92 سنت رسید.
بهدنبال رکوردزنی طلا در روز گذشته، قیمت این فلز گرانبها در معاملات سهشنبه با انتظار کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو اندکی پایین آمد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات روز سهشنبه کاهش یافته است. امید به کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا و تقاضای بالا برای طلا بهعنوان یک پشتوانه ایمن، قیمت این فلز گرانبها را در روز گذشته به یک رکورد جدید رساند. قیمت هر اونس طلا امروز با 0.19 درصد کاهش به 4347 دلار و 92 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش...
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.19 درصد کاهش به 4347 دلار و 92 سنت رسید.
اخیراً یکی از مدیران ارشد سابق (محمدجواد ظریف)، مسئولین را دعوت به مذاکرات چندوجهی با آمریکا کرده است. صرف نظر از امکان عملیاتی بودن یا نبودن این راهکار به نظر میرسد قبل از ورود به این مذاکرات باید برای مشکلات چندوجهی موجود در سیاست خارجی چاره اندیشی نمود.
اقتصادنیوز: ترامپ پیام صریحی را خطاب به نتانیاهو درباره به خطر انداختن آتش بس غزه مطرح کرد.
تعطیلی دولت آمریکا برای بیستمین روز ادامه خواهد داشت، چرا که سنای ایالات متحده روز دوشنبه نتوانست لایحه بودجه را تصویب کند