کاخ سفید
کاخ سفید
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه کاهش یافته است. تشدید تنشهای تجاری بین آمریکا و چین نگرانی درمورد ضعف اقتصاد و کاهش تقاضا برای انرژی را افزایش داده و ترس از مازاد عرضه جهانی را بالا برده است. قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 19 سنت معادل 0.31 درصد کاهش به 61 دلار و 10 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 19...
نگرانی از کندی رشد اقتصاد جهانی و مازاد عرضه، قیمت نفت را در معاملات دوشنبه پایین آورد و بازار انرژی را در وضعیت شکنندهتری قرار داد.
مستند جنجالی «عصر افشا» بالاخره آماده پخش شد؛ 34 مقام سابق دولت آمریکا از وجود موجودات غیرانسانی و فناوریهای ناشناخته میگویند و افشاگریهایی که شاید تصورش را هم نمیکردید، به نمایش درمیآید.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 19 سنت معادل 0.31 درصد کاهش به 61 دلار و 10 سنت رسید.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا گفت، نارندرا مودی نخست وزیر هند وعده داده است خرید نفت روسیه را متوقف خواهد کرد.
رئیسجمهور آمریکا در یک جلسه پرتنش در کاخ سفید، از رئیسجمهور اوکراین خواست که شروط روسیه را برای پایان جنگ بپذیرد.
اقتصادنیوز: رئیس جمهور آمریکا گفت که نیروهای نظامی را به سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا اعزام خواهد کرد.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور آمریکا در یک جلسه پرتنش در کاخ سفید، از رئیسجمهور اوکراین خواست که شروط روسیه را برای پایان جنگ بپذیرد.
زلنسکی روز جمعه برای درخواست سلاح از آمریکا به کاخ سفید رفت. یک روز قبل از آن، ترامپ و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در تماسی تلفنی گفتوگو کردند.
بهنام سعیدی، عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: هویت واقعی آمریکا برای ملت ایران و حتی آزادیخواهان جهان آشکار شده و تجربه نشان داده است که مذاکره با واشنگتن هیچ دستاوردی جز زیان برای کشور نداشته است.
رئیسجمهور آمریکا در یک نشست پرتنش در کاخ سفید، از رئیسجمهور اوکراین خواست شروط روسیه برای پایان دادن به جنگ را بپذیرد.
اقتصادنیوز: همانند دوره نخست ریاستجمهوری، دونالد ترامپ میتواند از نقش یک معاملهگر، به مخالف چین تبدیل شود؛ اقدامی که پیامدهای خطرناکی در پی خواهد داشت.
اقتصادنیوز: رئیسجمهور آمریکا در یک نشست پرتنش در کاخ سفید، از «ولودیمیر زلنسکی» رئیسجمهور اوکراین خواست شروط روسیه برای پایان دادن به جنگ را بپذیرد.
وزیر خزانه داری آمریکا اعلام کرد که قصد دارد برای کاهش تنش تجاری با چین، با معاون نخست وزیر این کشور دیدار کند.