سه‌شنبه 23 بهمن 1403

کارگاه ساخت باند دوم محور فردوس - سرایان تجهیز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کارگاه ساخت باند دوم محور فردوس - سرایان تجهیز شد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته پیمانکار پروژه احداث باند دوم محور فردوس - سرایان مشخص شده و نسبت به تجهیز کارگاه و استقرار دستگاه‌ها اقدام کرده است.

وحید داعی روز دوشنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: عملیات نقشه‌برداری نیز در حال انجام است و عملیات زیرسازی پروژه احداث باند دوم محور فردوس - سرایان حد فاصل آیسک - فردوس به طول 24 کیلومتر از هفته آینده آغاز می‌شود.

وی افزود: طول پروژه 24 کیلومتر و مبلغ قرارداد 765 میلیاردریال است که در حال برنامه‌ریزی برای شروع عملیات زیرسازی هستیم.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه فعالیت‌های این اداره کل امسال جهش خواهد داشت گفت: قراردادهای حوزه راه در حال حاضر یک هزار میلیارد تومان است که امسال به یک هزار و 400 میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: علاوه بر تامین زیرساخت در استان خراسان جنوبی، یک هزار و 200 نفر اشتغال مستقیم و 9 هزار نفر در صنایع وابسته و تثبیت اشتغال را به همراه دارد.

داعی گفت: تاکنون از 17 هزار و 162 کیلومتر مجموع راه‌های این استان 685 کیلومتر به باند دوم تبدیل شده که در 2 سال گذشته به ترتیب 45 و 65 کیلومتر زیر بار ترافیک رفته است.

*س_برچسب‌ها_س*