پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

کارگران در زنجیره واکسیناسیون کرونا مغفول مانده‌اند

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کارگران در زنجیره واکسیناسیون کرونا مغفول مانده‌اند

عیدعلی کریمی گفت: کارگران با وجود اینکه در معرض خطر قرار دارند اما تاکنون واکسینه نشدند و همین باعث ابتلای بسیاری از کارگران شده و هزینه‌های مالی و جانی بسیاری به آن‌ها تحمیل کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عیدعلی کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، ضمن گلایه از بی توجهی به واکسیناسیون قشر کارگر اظهار کرد: کارگران به عنوان سرمایه‌های اولیه واحدهای صنعتی کشور محسوب می‌شوند لذا باید در اولویت واکسیناسیون کرونا قرار گیرند.

وی با بیان اینکه بیش‌از 60 درصد جمعیت استان را قشر کارگری تشکیل می‌دهند، افزود: علی‌رغم اینکه کرونا طی این مدت خسارت‌های مالی و جانی به قشر کارگر وارد ساخته اما اقشار مختلف کارگران واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی همچنان پای کار بودند و دست از کار نکشیدند.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین بیان کرد: اکنون که بیشتر رسته‌های شغلی در مقابل کرونا واکسینه شدند انتظار داریم هر چه زودتر کارگران را در اولویت قرار دهند چون ما تاوان بسیاری در مقابل کرونا متقبل شدیم به طوری که بسیاری از کارگران ناقل با توجه به شرایط کاری نه تنها خانواده‌های خود بلکه بسیاری از کارگران دیگر را نیز مبتلا کردند.

کریمی ابراز کرد: باتوجه به شرایط گرما و محیط‌های بسته بیشتر کارگران واحدهای تولیدی و صنعتی مجبور به فعالیت در فضاهای بسته و گاها بدون تهویه هستند لذا علی رغم الزام به استفاده از ماسک اما بازهم امکان سرایت وجود دارد.

وی ادامه داد: متاسفانه اولویت بندی واکسیناسیون بر اساس شرایط سنی قابل پذیرش نیست چون اقشاری مانند کارگران با وجود اینکه در معرض خطر قرار دارند اما تاکنون واکسینه نشدند و همین باعث ابتلای بسیاری از کارگران شده و هزینه‌های مالی و جانی بسیاری به آن‌ها تحمیل کرده است.

دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین اذعان کرد: کارگران واحدهای مطب‌های خصوصی، کارگران فعال در داروخانه‌ها، کارگران واحدهای تولیدی و خدماتی از جمله افرادی هستند که در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار دارند.

کریمی در پایان گفت: استان قزوین با داشتن سه هزار و 500 واحد صنعتی و 2 هزار و 500 واحد کشاورزی یکی از قطب‌های تولیدی کشور محسوب می‌شود و جزو استان‌هایی با بیشترین میزان کارگر نسبت به مجموع جمعیت است لذا امیدواریم که واکسیناسیون این قشر هر چه زودتر در دستور کار دولت قرار گیرد.

انتهای پیام /