پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

کارگردان «بدون قرار قبلی»: فیلم‌های من سفارشی نیستند / شرایط ویژه نداشتیم

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کارگردان «بدون قرار قبلی»: فیلم‌های من سفارشی نیستند / شرایط ویژه نداشتیم

تهران - ایرنا - کارگردان فیلم «بدون قرار قبلی» گفت: فیلم‌های من سفارشی نیستند من قصه «بدون قرار قبلی» را دوست داشتم و آنرا بدون داشتن شرایط ویژه ساختم.

به گزارش خبرنگار سینمایی ایرنا، بهروز شعیبی عصر روز (دوشنبه، 18 بهمن) در نشست رسانه‌ای این فیلم در خانه جشواره فیلم فجر در برج میلاد گفت: این فیلم شرایط ویژه ای نداشت. من شرایطی که در اختیار داشتم را می‌توانستم در اختیار داستان‌ها و فیلم‌های دیگری بگذارم، اما این قصه را دوست داشتم و فیلم آن را ساختم.

شعیبی با بیان اینکه کارهایی را می‌سازم که به آن‌ها باور دارم، گفت: من مدت 25 سال در سینما فعالیت می‌کنم از روز اول هم آثار مرا دیده‌اید در همین سن و سال اگر کارمند سازمان یا اداره بودم بازنشسته شده بودم. قصه بدون قرار قبلی را دوست داشتم و همیشه آنچه را که دوست داشته باشم می‌سازم هیچ کدام از فیلم های من سفارشی نبوده اند.

کارگردان بدون قرار قبلی گفت: من یک بار زندگی می کنم حاضر نیستم همین یک بار فرصت را در اختیار چیزهایی که دوست ندارم بگذارم.

ادامه دارد...

بهروز شعیبی (کارگردان)، محمود بابایی (تهیه کننده)، مهدی تراب بیگی (نویسنده)، مسعود سخاوت دوست (آهنگساز)، محمد حدادی (مدیر فیلم‌برداری)، عطا مهراد (تدوین‌گر)، حامی ترابی، مصطفی زمانی، الهام کردا (بازیگر) و کیوان مقدم (طراح صحنه) در این نشست حضور داشتند.

برچسب‌ها

پرونده خبری