یک‌شنبه 18 خرداد 1404

کاهش قیمت خودرو تداوم دارد؛ تولید 56 هزار و 931 دستگاه خودرو تا 26 اردیبهشت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کاهش قیمت خودرو تداوم دارد؛ تولید 56 هزار و 931 دستگاه خودرو تا 26 اردیبهشت

مقیمی از تولید 56 هزار و 931 دستگاه خودرو تا روز 26 اردیبهشت ماه خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام علی (ع) و شب‌های قدر با بیان این که در سال جهش تولید تمام اقدامات لازم برای تحقق این موضوع انجام شده است، از تولید 56 هزار و 931 دستگاه خودرو تا روز 26 اردیبهشت ماه خبر داد و گفت: امسال عزم مجموعه ایران خودرو در مسیر برنامه‌ریزی برای تحقق هدف تولید 500 هزار دستگاه خودرو قرار دارد.

او افزود: تا روز 26 اردیبهشت ماه افزایش 6 درصدی در تعداد تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته‌ایم.

مقیمی از اجرای بسته ویژه عرضه خودرو به بازار مطابق با اهداف و سیاست‌های وزارت صمت خبر داد و گفت: با اجرای این بسته، علاوه بر این که امکان فعالیت سودجویان به حداقل خواهد رسید، مشتریان نیز با اطمینان خاطر از قیمت اقدام به خرید خودرو خواهند کرد.

او از اجرای فروش فوق العاده محصولات در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: تمام ساز و کار‌های لازم برای اجرای آن فراهم می‌شود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اضافه کرد: با دریافت مجوز شماره گذاری محصولات و تحویل 10 هزار دستگاه خودرو آماده تحویل در روز‌های آینده، روند عرضه با شتاب بیشتری ادامه خواهد داشت و همین امر کاهش بیشتر قیمت خودرو در بازار را به همراه خواهد داشت.

او تصریح کرد: ایران خودرو مصمم است تا همراه با سیاست‌های وزارت صمت و دستگاه‌ها و نهاد‌های ذیربط، تمامی تلاش خود را برای مدیریت بازار و ایجاد توازن در عرضه و تقاضا به کار بندد.

انتهای پیام /