شنبه 25 اسفند 1403

کاهش 10.5 درصدی جان باختگان تصادفات

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کاهش 10.5 درصدی جان باختگان تصادفات

جانشین فرمانده کل انتظامی از کاهش 10.5 درصدی جان باختگان تصادفات در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش مشرق، قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی، صبح امروز در رزمایش ترافیکی نوروز اظهار کرد: حدود 10.5 درصد نسبت به سال قبل شاهد کاهش جان باختگان تصادفات بودیم و این یعنی دستگاه‌های دخیل در این امر کارشان را به خوبی انجام دادند.

وی افزود: وقتی امسال رئیس جمهور، وزیر بهداشت و تمامی دستگاه‌های امداد پای کار شعار نه به تصادف آمده‌اند قطعاً شاهد کاهش تصادفات به ویژه تصادفات فوتی هستیم.

سردار رضایی بیان کرد: از امروز شاهد بیش از 90 هزار امدادگر و عوامل پلیس راه، اورژانس و... در جاده‌ها هستیم.

جانشین فراجا گفت: بیش از 90 درصد رانندگان قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت می‌کنند و تنها 10 درصد رانندگان هستند که در رانندگی تخلف می‌کنند.

وی در پایان گفت: آن 10 درصد رانندگان بدانند که پلیس با آنها برخورد جدی می‌کند و اجازه حرکت در جاده‌ها را به آنها نمی‌دهد.

کاهش 10.5 درصدی جان باختگان تصادفات 2