دوشنبه 19 خرداد 1404

کتاب «موریانگی» درباره نفوذ منتشر شد

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
کتاب «موریانگی» درباره نفوذ منتشر شد

به گزارش خبرنگار حوزه کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، طرح موضوع راهبردی «نفوذ» از سوی رهبر معظم انقلاب در تاریخ بیست و پنجم شهریورماه 1394 و تکرار و بسط محتوای آن در تاریخ 11 آبان‌ماه و چهارم آذرماه همان سال، سبب شد ذهن و بیان نخبگان، مسئولان، جوانان و گروه‌ها و اقشار مختلف مردم به سوی اشارات جدید رهبر انقلاب معطوف شود.

رخدادی که بعد از آشکار شدن بدعهدی و پیمان‌شکنی آمریکا در اجرای برجام، شرایط جدیدتری پیدا کرد و حتی این پرسش را پیش روی افراد و گروه‌های دغدغه‌مند و فکور انقلاب قرار داد که ادبیات نفوذ چیست؟ این کلمه در بیان رهبر معظم انقلاب چه معنایی دارد؟ آیا می‌توان برای این کلمه، یک منظومه واژگان تدارک دید؟ الزامات و پیش‌نیازهای فهم مقصود ایشان چیست؟

تلاش برای پاسخگویی به این پرسش‌ها در کنار اعتراض به کردار نادرست و رایج سیاسیون و روزنامه‌ها در استفاده جناحی و مقطعی از ادبیات ایشان که معمولاً سبب انحراف افکار عمومی و اذهان نخبگان جامعه از رهنمودهای ایشان می‌شود، انگیزه اساسی تدوین بیانات ایشان در حوزه ادبیات «نفوذ» در یک مجموعه تقسیم‌بندی‌شده است. متأسفانه بیان ایشان در زمان ایراد، با تفاسیر و تحلیل‌های غرض‌آلود و جانبدارانه همراه می‌شود و راه تبیین هنرمندانه و تشریح خلاقانه بیانات حساس ایشان را می‌بندد.

کتاب «موریانگی» در 320 صفحه و به قلم محمد رستم‌پور در پی آن است که ادبیات نفوذ را در یک چارت منسجم ارائه دهد. این کتاب پنج فصل دارد که عناوین آن عبارتند از «چرایی و چیستی نفوذ»، «عرصه‌ها و شیوه‌های نفوذ»، «اقسام، آماج و اهداف نفود»، «مکمل و موانع نفوذ» و «پیوست‌ها» ی کتاب که نمودار درختی مطالب فصل‌های گذشته است. این کتاب را مؤسسه انتشاراتی ایران منتشر کرده و به گفته نویسنده، حاصل مطالعه کامل بیانات رهبر معظم انقلاب از سال 1368 تا پایان شهریور 1395 است.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

حضرت آیت الله خامنه‌ای

کتاب موریانگی محمد رستم پور نفوذ تازه های نشر این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
کتاب «موریانگی» درباره نفوذ منتشر شد 2
کتاب «موریانگی» درباره نفوذ منتشر شد 3