کرانه باختری
کرانه باختری
اقتصادنیوز: رئیس جمهور با تبریک و تسلیت شهادت نائب رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهان وی گفت که بدون شک این جنایت تروریستی اسرائیل موقت اسرائیل نشانه آشکاری از درماندگی و شکست مفتضحانه این رژیم در عملیات تاریخی طوفان الاقصی و مقاومت قهرمانانه ملت فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری در سه ماه گذشته در برابر ماشین کشتار رژیم کودککش است.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای تأکید کرد: شکست طوفانالاقصی با ترور و جنایت ترمیم نخواهد شد و رژیم به زانو درآمده صهیونیستی نمیتواند محاسبات مقاومت را دچار خطای راهبردی سازد.
رئیس جمهور کشورمان در پیامی شهادت نایب رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهان وی را تبریک و تسلیت گفت.
تهارن - ایرنا - رئیس جمهور با تبریک و تسلیت شهادت نائب رئیس دفتر سیاسی حماس و همراهان وی اظهار داشت: بدون شک این جنایت تروریستی رژیم موقت صهیونیستی نشانه آشکاری از درماندگی و شکست مفتضحانه صهیونیستها در عملیات تاریخی طوفان الاقصی و مقاومت قهرمانانه ملت فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری در سه ماه گذشته در برابر ماشین کشتار رژیم کودککش صهیونیستی است.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در پیامی ضمن تسلیت شهادت نائب رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: اطمینان دارم خون این شهید بزرگوار در کنار خون دیگر شهدای مقاومت و ملت مظلوم فلسطین، درخت تنومند مقاومت را بارورتر خواهد نمود
آیت الله سید ابراهیم رئیسی گفت: اطمینان دارم خون این شهید بزرگوار در کنار خون دیگر شهدای مقاومت و ملت مظلوم فلسطین، درخت تنومند مقاومت را بارورتر خواهد نمود
اقتصادنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی شهادت شیخ صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی حماس و جمعی از همرزمانش را به رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تسلیت گفت.
نخستوزیر کابینه تلآویو اظهار نظر درباره ترور صالح العاروری برای وزرای خود ممنوع کرد.
سپاه پاسداران با انتشار بیانیه ای به ترور شیخ صالح العاروری واکنش نشان داد. سپاه پاسداران با انتشار بیانیه ای به ترور شیخ صالح العاروری واکنش نشان داد. به گزارش عرشه آنلاین؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیهای ترور شیخ صالح العاروری را به شدت محکوم کرد.
اقتصادنیوز: امروز چهارشنبه در سوگ از دست دادن شهید صالح العاروری، رهبر ملی و معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، اعتصاب همه جانبه در تمامی شهرها و شهرستانهای کرانه باختری برگزار شد.
امروز (چهارشنبه) مردم کرانه باختری در سوگ از دست دادن شهید صالح العاروری، در تمامی شهرهای کرانه باختری اعتصاب کردند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیهای با محکومیت شدید اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت و شهادت صالح العاروری و دو تن از فرماندهان گردانهای قسام، ترور و جنایت را نسخه ناکام رژیم جعلی برای جبران شکست غیر قابل ترمیم طوفان الاقصی و فرار از باتلاق غزه دانست. در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در...
سپاه در واکنش به حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و شهادت معاون دفتر سیاسی حماس بیانیهای صادر کرد.
تسنیم نوشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیهای ترور شیخ صالح العاروری را به شدت محکوم کرد.