کرج
کرج
یکی از افسران که به رفتارهای مرد همسایه مشکوک شده بود، شروع به بازرسی خانه مرد مرموز کرد و زمانی که در حمام خانه باز شد، با جسد غرق در خون فریدون که از ناحیه گردن هدف ضربات مرگبار قرار گرفته بود روبهرو شد.
ایران نوشت:19 آبانماه سال 97 فرزندان یک مرد 50 ساله به اداره پلیس مراجعه کردند و از ناپدید شدن پدرشان خبر دادند.
مردی در جریان اختلاف مالی، مرد همسایه را کشت و جسدش را در حمام خانهاش پنهان کرد.
مرد شیطانصفتی که در اقدامی هولناک زن تهرانی را هدف نیت شوم خود قرار داده بود، اعدام شد.
اطلاعات آنلاین تصویری از آزادراه تهران - کرج منتشر کرد.
پسر جوان به تنهایی زندگی میکرد و ساکن طبقه چهارم ساختمانی در بلوار آیتالله کاشانی واقع در غرب تهران بود. جسد او در حالی پیدا شد که قطرات خون در ورودی خانه ریخته شده بود و بررسیها نشان میداد که وی بر اثر اصابت ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.
در ادامه سیاستهای ضد ایرانی اتحادیه اروپا، این اتحادیه هفت فرد ایرانی را با مطرح کردن ادعای نقض حقوق بشر علیه آنها در فهرست تحریم های خود قرار داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، شورای اتحادیه اروپا امروز دوشنبه 5 تیرماه در جدیدترین اقدام خصمانه خود علیه جمهوری اسلامی ایران، نهمین بسته تحریمی را با ادعای نقض حقوق بشر، علیه 7 مقام ایرانی اعمال کرد. طبق فهرست منتشر شده در وبسایت رسمی شورای اتحادیه اروپا، دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان و معاون قاضی دادگاه کیفری استان اصفهان، فرمانده نیروهای سپاه پاسداران در استان اصفهان،...
لندن - ایرنا - شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا، هفت شخصیت ایرانی را به فهرست تحریمهای این اتحادیه اضافه کرد.
اتحادیه اروپا نهمین بسته تحریمی خود را علیه ایران اعمال کرد.
کرج - فرمانده انتظامی استان البرز گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 2 هزار و 955 کیلوگرم انواع مواد مخدر در این استان کشف شده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به رشد جمعیت در استان تهران، ظرفیت تامین آب شرب، بهداشتی و صنعتی محدود است و برای حتی یک نفر بیشتر از جمعیت کنونی تهران، امکان تامین آب وجود ندارد.
ایرنا نوشت: رییس شبکه بهداشت و درمان رامسر گفت: دومینوی فوت ناشی از مصرف مشروبات الکلی در کشور با مرگ 2 جوان رامسری به مازندران رسید.
فوت 2 نفر بر اثر مصرف مشروبات الکلی در رامسر
خسرو درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: مدتی قبل به رفتار فرامرز مشکوک شده بودم و فکر میکردم او برای همسرم مزاحمت ایجاد کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تهران از لحاظ ظرفیت تأمین آب، بههیچ وجه توان بارگذاری جمعیت بیشتر از این را ندارد و باید در این روند بازنگری شود.