چهارشنبه 5 آذر 1404

کسری بودجه سال آینده قطعی نیست / سیگنالی از کاهش درآمد‌های نفتی دریافت نمی‌شود

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
کسری بودجه سال آینده قطعی نیست / سیگنالی از کاهش درآمد‌های نفتی دریافت نمی‌شود

سید علی مدنی‌زاده گفت: با توجه به شرایط رکودی و تورمی اخیر، تلاش ما این است که میزان مالیات در حد سال گذشته باقی بماند و در صورت امکان، کمتر از آن تعیین شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید علی مدنی‌زاده در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: الان بودجه‌ای که برای سال آینده در حال تدوین است، طبق گزارش سازمان برنامه و بودجه (که به‌زودی جزئیات دقیق‌تری از آن ارائه خواهد شد)، با هدف کاهش هزینه‌های غیرضروری دولت تنظیم می‌شود.

وی افزود: از یک سو، درصد افزایش‌ها در بودجه دستگاه‌ها بر اساس عملکرد آنها خواهد بود تا موجب ارتقای بهره‌وری شود. از سوی دیگر، منابع مالی پیش‌بینی‌شده بر پایه درآمد‌های قابل اطمینان و واقعی برنامه‌ریزی می‌شوند، نه از طریق انتشار اوراق یا منابع غیرقابل اتکا که دولت را در عمل با کسری بودجه مواجه کند.