کسی حق ندارد با موضوع شهدا بازی سیاسی کند
بهمن امیری مقدم گفت: با موضوع شهدا کسی حق ندارد بازی سیاسی کند، برنامه های گرامیداشت شهدا بیشتر مردمی محور باید انجام شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، بهمن امیری مقدم امروز شنبه در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از مهمترین فعالیت های فرهنگی و سدی در مقابل هجمه فرهنگی دشمنان دانست و اظهار داشت: امروز اقتدار کشور را مدیون از جان گذشتگی و ایثار نیروهای مسلح هستیم.
استاندار کرمانشاه افزود: در این شرایط اگر یاد و خاطره شهدا را زنده نگهداریم در واقع چشم طمع دشمنان را کور کرده ایم.
وی خاطر نشان کرد: حق شهدا تنها سرکشی و دلجویی از خانواده آنها نیست بلکه اصل این است که بر اساس سیره و منش آنها عمل کنیم و اگر مدیران و مسئولان عکس شهدا را در محل کار نصب می کنند نباید برعکس شهدا عمل کنند.
امیری مقدم گفت: شهدا را باید ناظر به اعمال خود ببینید، شهدایی همچون شهید سلیمانی با عمل خود که چهره قلبی در کشور و جهان شدند و امروز تک تک آنها افتخار برای میهن اسلامی هستند.
استاندار کرمانشاه ایثارگری، جهاد، اخلاق مدار بودن و ولایتمداری را از فضایل اخلاقی شهدا عنوان کرد و بیان داشت: ضروری است مدیران و کارمندان در ادارات راه و منش شهدا را باید سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی ادامه داد: یکی از مصداق های جهاد تبیین شناساندن سیره و منش شهدا به نسل آینده است.
امیری مقدم افزود: ضرورت دارد خانواده شهدا را تکریم کنیم و دستگاههای اجرایی حداقل سالی یکبار از خانواده شهدا دلجویی کنند و این کار را تنها به خاطر پرکردن برگه عملکرد نباشد و اگر مدیر و یا مسئولی در این راه کوتاهی کند، پذیرفته نیست و یک نمره منفی برای آنها محسوب می شود.
استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش به لزوم برگزاری یادواره شهدا به بهترین نحو اشاره کرد و اظهار داشت: یادواره ها باید در شان شهدا برگزار شود و از این به بعد در استان یادواره ای برگزار نخواهد شد مگر در شان خانواده شهدا باشد.
وی بیان داشت: ساماندهی مزار شهدا به عنوان اسطوره های قهرمان ملی کشور امری مهم است و باید همواره غبار روبی و شستشوی آنها به صورت هفتگی صورت بگیرد.
امیری مقدم گفت: دستگاههای اجرایی باید در حوزه خود نسبت به جدا سازی موضوعات وصیت نامه شهدا اقدام کنند و آن را تبدیل به کتابچه کنند.
وی در خصوص ارائه رایگان خدمات شهری به خانواده های ایثارگران، بیان داشت: با موضوع شهدا کسی حق ندارد بازی سیاسی کند، برنامه های گرامیداشت شهدا بیشتر مردمی محور باید انجام شود.
تهیه 1400 برنامه تاریخ شفاهی جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت / اجرای طرح سپاس توسط مدیران ضرورت دارد
به نقل از مرصادنیوز، خسرو شهیدی امروز شنبه در اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، ایثار و شهادت را به عنوان یک فرهنگ الهی دانست و اظهار داشت: هدف از تشکیل شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت توسعه، ترویج و نهادینه کردن فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد شهیدان و حفظ و تقویت شأن و جایگاه الگوی عینی عرصه جهاد ایثار و شهادت است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه افزود: بحث آسیب شناسی موانع ترویج ایثار و شهادت باید به طور جدی پیگیری شود چرا که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مهمترین اهداف حکومت اسلامی است و با توجه به هجمه سنگین دشمن این مسأله اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت وظیفه عمومی و همگانی است و تنها بنیاد شهید و امور ایثارگران نباید در این زمینه فعالیت کند، بلکه همه دستگاهها، تشکلهای مردمی و شخصیتهای فرهنگی باید در این حوزه همراه بنیاد باشند.
وی در ادامه با بیان اینکه دستگاههای اجرایی باید 20 درصد اعتبارات فرهنگی خود را در راستای فرهنگ ایثار و شهادت هزینه کنند، گفت: اجرای طرح سپاس از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران باید توسط مدیران دستگاههای اجرایی به صورت جدی پیگیری شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تصریح کرد: در قالب طرح سپاس با همکاری دستگاهها و ادارات و نداریم بر اساس تعهد ایجاد شده تا پایان سال جاری در خصوص دیدار و سرکشی از خانواده های شهدا 26 هزار برنامه اجرا شود.
وی با اشاره به جامعه هدف 33 هزار نفری، اظهار داشت: موظفیم از همه آنها دلجویی کنیم و با یک برنامه ریزی از ابتدای سال تا کنون از 1776 مورد دیدار آزادگان را داشتیم.
شهیدی گفت: بنا داریم از طریق دانشگاهها و موسسات آموزش عالی نسبت به آسیب شناسی موانع ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقداماتی را انجام دهیم.
وی بیان داشت: همچنین در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت 1400 برنامه تاریخ شفاهی آماده کردیم که طی آن به ثبت و ضبط خاطرات شهدا و جامعه ایثارگری از زبان جانبازان و مادران و همسران شهدا پرداخته شده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: با تفاهم نامه ای که با سیمای مرکز کرمانشاه داشتیم حدود 50 مورد از این برنامهها تاکنون پخش شده و همچنان نسبت به ثبت و ضبط اقدام میشود و تا پایان سال نسبت به ارتقاء آن اقدام خواهد شد.
شهیدی اظهار داشت: حدود 73 هزار نفر از جامعه ایثارگران بر اساس شناخت قبلی انتخاب و در جلسات مختلف در سطح استان از جمله مدارس و... به بیان خاطرات و قرائت وصیت نامه شهدا می پردازد.
انتهای پیام /