کشتی آزاد
کشتی آزاد
کشتی گیران آزاد کشورمان در سی و سومین دوره رقابت های قهرمانی آسیا در 5 وزن اول به مصاف حریفان خود رفتند که در رو نخست تنها یک ملی پوش به فینال رسید.
امیررضا معصومی با شکست در مسابقه نیمه نهایی به دیدار رده بندی رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا رسید.
با حذف حسین ابوذری از دور رقابتها، تیم ملی کشورمان عصر امروز با علیرضا کریمی شانس کسب یک مدال طلای قهرمانی آسیا را خواهد داشت. رضایی و معصومی هم برای مدال برنز مبارزه خواهند کرد، ضمن اینکه محبی هم به گروه شانس مجدد رفت.
ارشک محبی در دور نخست رقابتهای قهرمانی آسیا مقابل آرش یوشیدا از ژاپن که فرزند جواد اسفنجانی از مربیان ایرانی کشتی در ژاپن است، با نتیجه سنگین 10 بر صفر شکست خورد.
رقابتهای پنج وزن دوم سی و ششمین دوره رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در شرایطی برگزار شد که مثل پنج وزن اول تیم ملی ایران تنها یک ملی پوش را در فینال و شانس کسب مدال طلا دارد.
کشتی گیران آزاد کشورمان در سی و سومین دوره رقابت های قهرمانی آسیا در 5 وزن دوم به مصاف حریفان خود رفتند.
علیرضا کریمی به دیدار فینال رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در قزاقستان رسید.
در حالی که ارشک محبی شکست سنگینی مقابل حریف ژاپنی داشت و ابوذری هم مقابل کشتیگیر روسیالاصل بحرین تن به شکست داد، سه کشتیگیر ایران به نیمهنهایی رقابتهای قهرمانی آسیا رسیدند.
مسابقات کشتی آزاد قهرمانی در 5 وزن دوم در حال برگزاری است و ایران بیش از هر چیز به فکر قهرمانی در بخش تیمی خواهد بود.
سه نماینده ایران به دیدار نیمه نهایی رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی آسیا در قزاقستان رسیدند.
تهران - ایرنا - ملیپوش کشتی آزاد ایران در وزن 92 کیلوگرم، مسابقات قهرمانی آسیا را با شکست سنگین برابر حریف ژاپنی آغاز کرد.
ملی پوش طلایی تیم ملی کشتی آزاد ایران پس از کسب مدال طلای آسیا گفت: خوشحال کردن خانواده و مردم برای من بالاترین لذت است.
تهران - ایرنا - بسته ورزشی ایرنا در بیست و چهارم فرودینماه به پوشش خبری مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا، روزه داری مهدی طارمی و کریم بنزما، واکنش وحید شمسایی به یک نقل قول و اخبار دیگر پرداخته است.
رحمان عموزاد با کسب مدال طلای آسیا، حضورش را به عنوان ملی پوش تیم کشتی آزاد در مسابقات جهانی 2023 قطعی کرد.