دوشنبه 24 شهریور 1404

کشتی آزاد

کشتی آزاد

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - روز نخست رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی کشور با مسابقات پنج وزن نخست پیگیری شد که انصراف و باخت برادران فیروزپور از مهمترین اتفاق این روز بود.

وب‌گاه ورزش سه

دور جدید تمرینات تیم ملی کشتی آزاد با دعوت از 10 آزادکار از روز 30 دی آغاز می‌شود.

خبرگزاری تسنیم

دور جدید تمرینات تیم ملی کشتی آزاد برای شرکت در اولین تورنمنت رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی از روز جمعه با دعوت از حسن یزدانی و کامران قاسمپور و 8 کشتی‌گیر دیگر آغاز خواهد شد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان از روز 30 دی‌ماه در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده آغاز می‌شود.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - اردوی تیم ملی کشتی آزاد برای حضور در رقابت‌های بین‌المللی کرواسی از روز جمعه آغاز می‌شود.

خبرگزاری دانا

از روز 30 دی ماه و در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان برگزار می شود.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علیرضا دبیر در این جلسه خطاب به ملی‌پوشان کشتی، گفت: در کمپ تیم‌های ملی همه چیز به بهترین نحو مهیا و آماده شده تا تمرینات آماده‌سازی خود را انجام دهید. مرحله اول را پشت‌سر گذاشتید و مرحله دوم مسابقات رنکینگ کرواسی است. همه شما برای من یکسان هستید تا در کنار تشک با همه شما رفیق هستم، اما روی تشک خودتان باید کشتی بگیرید. دبیر به بازی‌های آسیایی و پیکار‌های...

وب‌گاه ورزش سه

رئیس فدراسیون کشتی در دیدار با اعضای تیم ملی فرنگی عنوان کرد: تیم ملی باید سال 2022 در بلگراد قهرمان جهان می‌شد که این اتفاق نیفتاد، شما امسال باید قهرمان جهان شوید.

خبرگزاری تسنیم

رئیس فدراسیون کشتی در دیدار با اعضای تیم ملی فرنگی عنوان کرد: تیم ملی باید سال 2022 در بلگراد قهرمان جهان می‌شد که این اتفاق نیفتاد، شما امسال باید قهرمان جهان شوید.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - رییس فدراسیون کشتی در نشست صمیمی با فرنگی‌کاران گفت: در تفکر فدراسیون تفاوتی بین کشتی آزاد و فرنگی وجود ندارد چون 2 رشته در راستای یک هدف مشترک فعالیت دارند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رئیس فدراسیون کشتی گفت: در فدراسیون، کشتی آزاد و فرنگی نداریم و ما همه را به یک چشم نگاه می‌کنیم.

خبرگزاری مهر

رئیس فدراسیون کشتی در نشست با اعضای تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان تاکید کرد که در این فدراسیون کشتی آزاد و فرنگی داریم و هدف همه خوشحال کردن مردم است.

خبرگزاری تسنیم

در مرحله مقدماتی مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور، علی شعبانی مدعی دوبنده تیم ملی وزن 97 کیلوگرم مقابل حریف تازه واردش در این وزن تن به شکست داد.

خبرگزاری دانا

رئیس فدراسیون کشتی با اعضای تیم ملی کشتی فرنگی جلسه و دیداری دوستانه داشت.