پنج‌شنبه 25 بهمن 1403

کشتی امیدهای جهان | یزدانی و آذرپیرا فینالیست شدند / جانلو به گروه بازنده ها رسید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
کشتی امیدهای جهان | یزدانی و آذرپیرا فینالیست شدند / جانلو به گروه بازنده ها رسید

به گزارش خبرگزاری فارس، در ادامه رقابت های کشتی آزاد امیدهای جهان در وزن 70 کیلوگرم امیرمحمد یزدانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم با نتیجه 15 بر 5 تالگات سیرباز قهرمان آسیا از قزاقستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 17 بر 7 از سد کوتا تاکاهاشی از ژاپن گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

یزدانی در این دیدار با نتیجه 4 بر 2 از سد یحیی توماس از آمریکا گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار به مصاف گئورگی الباکیدزه قهرمان زیر 23 سال اروپا از گرجستان خواهد رفت.

در وزن 97 کیلوگرم امیرعلی آذرپیرا در دور نخست با نتیجه 12 بر 2 واسیل سووا از اوکراین را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 10 بر صفر ریچارد وق از مجارستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. آذرپیرا در این دیدار با نتیجه 8 بر صفر از سد ارطغرل آگجا از آلمان گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در این دیدار به مصاف تانر اسلوان از آمریکا می رود.

در وزن 65 کیلوگرم کیان محمودجانلو در مبارزه نخست با نتیجه 7 بر 8 مغلوب حمزه آلاجا از ترکیه شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال به گروه بازنده ها رفت. محمودجانلود در این گروه باید با سید اسلام حسینی از فنلاند کشتی بگیرد و در صورت پیروزی بر این حریف در دور بعد مقابل ساموئل آلوارز از پورتوریکو قرار بگیرد و در صورت گذر از این حریف به دیدار رده بندی راه خواهد یافت تا مقابل اریک آروشانیان از اوکراین قرار بگیرد.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید کشتی آزاد مسابقات کشتی امیدهای جهان تیم ملی کشتی آزاد امید کشتی امیدهای جهان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است