کشف بزرگترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران / دست موساد قطع شد

به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) در سیستان و بلوچستان از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بیش از هزار قبضه انواع سلاح جنگی در 6 مرحله عملیات کشف و ضبط شده است.
به گزارش مشرق، روابط عمومی اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان اعلام کرد: به همت سربازان گمنام امام زمان (عج) بیش از 210 قبضه سلاح جنگی در سه عملیات جداگانه در مرداد ماه جاری کشف و ضبط شده است.
به طور کلی از اسفند ماه سال گذشته تاکنون بیش از هزار قبضه انواع سلاح جنگی در 6 مرحله عملیات کشف و ضبط شده است، تعداد کثیری از سلاحهای این محموله سنگین، متعلق به کشور آمریکاست که توسط عوامل خود فروخته وارد کشور شده است.
عوامل وابسته به سرویسهای بیگانه به خصوص رژیم صهیونیستی و همچنین گروهکهای تروریستی شرق کشور با هدف ناامنسازی و ایجاد اقدامات ایذایی و خرابکارانه قصد ورود این محمولههای سلاح را از طریق کشورهای همسایه داشتند که بلافاصله با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در نقاط صفر مرزی این تعداد اسلحه کشف و ضبط شد و عوامل خودفروخته در رسیدن به اهدافشان ناکام ماندهاند.
