کشف لوازم آرایشی قاچاق به ارزش 95 میلیارد ریال در تهران
![کشف لوازم آرایشی قاچاق به ارزش 95 میلیارد ریال در تهران](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1402/10/30/18843953_493.jpeg)
رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت، از کشف بیش از 37 هزارقلم لوازم آرایشی قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را 95 میلیارد ریال برآورد کرده اند.
سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری گفت: با اطلاع از این که یک قاچاقچی کالا اقدام به انبار مقادیری کالای لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در یک انبار کالا در محدوده بزرگراه شهید "لشکری " تهران کرده است، تیمهای عملیاتی این یگان برای بررسی موضوع به تحقیقات گسترده در این زمینه پرداختند.
او بیان کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مالک یک انبار کالا با همکاری همدستش مقادیری لوازم آرایشی - بهداشتی خارجی و قاچاق را با استفاده از خودروهای شوتی به یک انبار کالا انتقال میدهند و سپس با انتقال به انبار دیگری به توزیع کالاها به صورت اینترنتی میپردازند.
سرهنگ افشاری گفت: ماموران این پلیس، محلهای موصوف را شناسایی و پس از هماهنگیهای قضائی در بازید از این مکانها 37 هزار و 643 قلم لوازم آرایشی محصول کشورهای خارجی فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران ادامه داد: کارشناسان ارزش ریالی کالاهای کشف شده را 95 میلیارد ریال برآورد کرده اند و کلیه اموال کشف شده در اختیار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران قرار گرفت.
او تصریح کرد: در این رابطه 2 متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی