چهارشنبه 24 بهمن 1403

کشف لوازم آرایشی قاچاق به ارزش 95 میلیارد ریال در تهران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کشف لوازم آرایشی قاچاق به ارزش 95 میلیارد ریال در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت، از کشف بیش از 37 هزارقلم لوازم آرایشی قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های کشف شده را 95 میلیارد ریال برآورد کرده اند.

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری گفت: با اطلاع از این که یک قاچاقچی کالا اقدام به انبار مقادیری کالای لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در یک انبار کالا در محدوده بزرگراه شهید "لشکری " تهران کرده است، تیم‌های عملیاتی این یگان برای بررسی موضوع به تحقیقات گسترده در این زمینه پرداختند.

او بیان کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مالک یک انبار کالا با همکاری همدستش مقادیری لوازم آرایشی - بهداشتی خارجی و قاچاق را با استفاده از خودرو‌های شوتی به یک انبار کالا انتقال می‌دهند و سپس با انتقال به انبار دیگری به توزیع کالا‌ها به صورت اینترنتی می‌پردازند.

سرهنگ افشاری گفت: ماموران این پلیس، محل‌های موصوف را شناسایی و پس از هماهنگی‌های قضائی در بازید از این مکان‌ها 37 هزار و 643 قلم لوازم آرایشی محصول کشور‌های خارجی فاقد بارنامه و مجوز‌های گمرکی کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران ادامه داد: کارشناسان ارزش ریالی کالا‌های کشف شده را 95 میلیارد ریال برآورد کرده اند و کلیه اموال کشف شده در اختیار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران قرار گرفت.

او تصریح کرد: در این رابطه 2 متهم دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی