جمعه 26 بهمن 1403

کشف محموله بزرگ قاچاق در گناوه

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
کشف محموله بزرگ قاچاق در گناوه

فرمانده پایگاه دریابانی گناوه از توقیف یک فروند شناور با کشف بیش از 16 میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر ریگ شهرستان گناوه خبر داد.

سرهنگ "نادر اسدالهی" فرمانده پایگاه دریابانی گناوه از توقیف یک فروند شناور با کشف بیش از 16 میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر ریگ شهرستان گناوه خبر داد.

فرمانده پایگاه دریابانی گناوه گفت: مرزبانان شهرستان گناوه با اشراف اطلاعاتی موفق شدند طی عملیاتی یک فروند شناور حامل کالای قاچاق را در بندر ریگ شناسایی و توقیف کنند.

وی افزود: در بازدید از شناور توقیفی 6 هزار و 550 عدد لوازم جانبی موبایل، یک هزار و 330 عدد پوشاک و یک هزار قلم لوازم آرایشی و بهداشتی که فاقد مجوز قانونی بودند، کشف شد.

سرهنگ اسدالهی با اشاره به دستگیری یک نفر متهم تصریح کرد: کارشناسان ارزش ریالی کالای مکشوفه را 16 میلیارد و 265 میلیون ریال برآورد کردند که پس از تشکیل پرونده قضائی تحویل مراجع ذی صلاح شدند./ رکنا

هم اکنون دیگران می خوانند 2 مهر 1401 - 16:02

بیشتر بخوانید

کشف محموله بزرگ قاچاق در گناوه 2