دوشنبه 1 تیر 1405

کشف 190 کیلوگرم موادمخدر از مخفیگاه قاچاقچیان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
کشف 190 کیلوگرم موادمخدر از مخفیگاه قاچاقچیان

فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف 190 کیلو تریاک در عملیات مشترک پلیس استان‌های سمنان و کرمان خبر داد و گفت: در این رابطه سه سوداگر مرگ نیز دستگیر شدند.

سردار عبداله حسنی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در پی تمرکز اطلاعاتی ماموران عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر استان سمنان بر فعالیت‌های سوداگران مرگ، سرنخ‌هایی از حمل و دپوی یک محموله در شرق کشور به دست آمد.

وی افزود: در همین خصوص هماهنگی لازم با پلیس کرمان برای اجرای عملیات و کشف محموله انجام شد که خوشبختانه با هدایت لحظه به لحظه اطلاعاتی صورت گرفته و عملیات منسجم پلیس، مخفیگاه قاچاقچیان موادمخدر در کرمان شناسایی شد.

این مقام انتظامی از کشف دپوی 190 کیلو تریاک در این مخفیگاه خبرداد و گفت: سه نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان با قدردانی از اقدامات موثر پلیس مبارزه با موادمخدر در برخورد قاطع با سوداگران مرگ تصریح کرد: با پیگیری‌های مستمر و اشراف اطلاعاتی مطلوب، سمنان به منطقه ای ناامن برای قاچاق موادمخدر مبدل شده است

انتهای پیام