کشف 207 تن موادمخدر در 4 ماه / افزایش 2 درصدی کشفیات
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: در 4 ماهه ابتدایی سال، 207 تن انواع مواد مخدر توسط پلیس کشف شده که نسبت به سال گذشته 2 درصد افزایش داشتهایم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا گفت: در 4 ماهه ابتدای سال 207 تن انواع مواد مخدر توسط پلیس کشف شده است که نسبت به سال گذشته 2 درصد افزایش داشتهایم.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ایرج کاکاوند گفت: یکی از مهمترین چالشهای اجتماعی و امنیتی در سطح جهان اعتیاد و قاچاق مواد مخدر است و نگرانیهای عمدهای در سطح جهان ایجاد کرده است.
وی افزود: کشور افغانستان همچنان بزرگترین تولید کننده در جهان است که در سال 2022 تولید به 6 هزار و 200 تن رسیده است.
کاکاوند گفت: در 4 ماهه ابتدای سال 207 تن انواع مواد مخدر توسط پلیس کشف شده است که نسبت به سال گذشته 2 درصد افزایش داشتهایم.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه تریاک با بیش از 156 تن در صدر کشفیات مواد مخدر وجود دارد، گفت: حدود 527 باند قاچاق مواد مخدر شناسایی و منهدم شده و 60 قاچاقچی مواد مخدر هم شناسایی و دستگیر شدهاند.
وی افزود: عملیات حج امسال به واسطه رعایت زائران و کنترل پلیس بدون هیچ مشکلی به پایان رسید و تا به این لحظه گزارشی مبنی بر دستگیری زائران در عربستان گزارش نشده است.
کاکاوند گفت: تجربه سنوات گذشته نشان میدهد معدود افرادی از زائران عتبات عالیات رعایت ممنوعیات مواد مخدر و روانگردان را نداشته و بعضاً مواد مصرفی را همراه خود میبردند که در مرزها این افراد دستگیر میشدند.