پنج‌شنبه 20 شهریور 1404

کشف 37 میلیاردی بلوری‌جات قاچاق

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
کشف 37 میلیاردی بلوری‌جات قاچاق

سرهنگ افشاری از کشف بیش از 30 هزار قلم بلوری‌جات قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌ها کشف شده را بیش از 37 میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

سرهنگ مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف انبار دپوی کالای قاچاق در محدوده شهرری شدند.

او بیان کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کالای خارجی در انباری در آدرس شهرری خیابان 60 متری شورآباد خیابان هشتم جنوبی تخلیه و دپو شده است که این کالا‌های خارجی از این محل به بازار تهران برده می‌شوند.

افشاری تصریح کرد: مامورین این پلیس محل موصوف را بازرسی کردند که در بازرسی مشخص شد این محل یک باب انبار کالای بازرگانی بوده که کالا‌ها در سامانه انبار‌ها نیز ثبت نشده است همچنین در این محل مقادیر انبوهی کالا‌های خارجی از نوع بلوری‌جات در محل دپو و فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی هستند.

این مقام انتظامی گفت: کالا‌ها شامل 30 هزار و 456 عدد بلوری‌جات محصول کشور چین بوده که پرونده قضایی مربوطه در این زمینه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضایی معرفی شد.

افشاری بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از 37 میلیارد ریال اعلام کرده اند، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا با این پلیس به شماره‌های 02166747343 و یا 09999871392 تماس بگیرند.

منبع: تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی