کشف 38 میلیارد لوازم خانگی قاچاق در شورآباد
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 200 هزار قلم انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق به ارزش 38 میلیارد ریال از یک انبار کالا در شورآباد خبر داد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از 200 هزار قلم انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق به ارزش 38 میلیارد ریال از یک انبار کالا در شورآباد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ هدایت بهرامی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران در این خصوص بیان داشت: در پی دریافت اخباری مبنی بر دپوی مقداری قابل توجهی انواع لوازم خانگی خارجی در یک انبار کالا در شورآباد بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز این پلیس قرار گرفت.
وی گفت: بررسیهای اولیه نشان از این داشت، فردی مقادیر فراوانی کالا خارجی قاچاق بدون مجوزهای قانونی با استفاده از خودروهای باربری در 2 ماه اخیر تخلیه و دپو کرده است.
وی افزود: کارآگاهان پس از بررسی و اطمینان از صحت خبر، با هماهنگی مقام قضائی از انبار بازدید و 200 هزار و 620 قلم لوازم خانگی قاچاق از قبیل: فلاسک چای، کارد و چنگال، کتری و... فاقد مدارک گمرکی کشف کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان 38 میلیارد ریال برآورد شده، اظهار داشت: با توجه به مقدار فراوان کالای قاچاق کشف شده کلیه این اموال با استفاده از 3 دستگاه خودروی خاور به مقر پلیس انتقال و در این رابطه یک نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ بهرامی خاطر نشان کرد: مبارزه قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ، به طور ویژه در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد و از شهروندان تقاضا میشود علاوه بر نخریدن کالاهای قاچاق، هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.