سه‌شنبه 13 آبان 1404

کشف 84 هزار تُن کالای اساسی و 543 میلیون قلم کالای احتکاری

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
کشف 84 هزار تُن کالای اساسی و 543 میلیون قلم کالای احتکاری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، از کشف بیش از 84 هزار تن کالای اساسی و 543 میلیون قلم کالای احتکاری در جریان اجرای طرح سراسری مقابله با احتکار خبر داد و گفت: این طرح به مدت پنج روز در سراسر کشور اجرا شد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با تأکید بر اینکه مبارزه و مقابله با احتکار به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد، بیان کرد: پدیده احتکار از جمله مسائل و موضوعاتی است که در اقتصاد کشور و معیشت مردم چالش ایجاد می‌کند و باعث زمین‌گیر شدن اقتصاد کشور می‌شود؛ از این‌رو، مقابله با همه مصادیق جرائم اقتصادی از جمله احتکار، به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح سراسری مبارزه با احتکار کالای اساسی اظهار کرد: این طرح به مدت پنج روز در سراسر کشور اجرا شد و در جریان آن، بیش از چهار هزار و 200 واحد صنفی و انبار مورد بازدید قرار گرفت.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: در این بازدیدها 70 باب انبار متخلف و همچنین 39 انبار فاقد ثبت در سامانه جامع انبارها شناسایی و پلمب شد.

سردار رحیمی افزود: در اجرای این طرح نزدیک به 84 هزار تن انواع مواد خوراکی از جمله گندم، برنج، آرد، شکر و فرآورده‌های گوشتی کشف شد و علاوه بر آن، بیش از 543 میلیون قلم انواع کالای احتکاری از قبیل دارو، سیگار و لوازم آرایشی شناسایی و ضبط گردید.

به گفته این مقام انتظامی، در جریان اجرای طرح یاد شده 192 متهم دستگیر و 167 پرونده قضایی برای آنان تشکیل شد. این عملیات با بهره‌گیری از ظرفیت کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور و با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت صمت، جهاد کشاورزی و اتحادیه‌های مختلف صنفی انجام شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در پایان با بیان اینکه ارزش تقریبی کالاهای احتکاری کشف شده بیش از دو هزار و 280 میلیارد تومان برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: هموطنان گرامی می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را درباره محتکران و محل‌های احتکار کالا از طریق شماره 096300 با پلیس در میان بگذارند.