کشف770دستگاه استخراج ارز دیجیتال در هرمزگان
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف770دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش 150 میلیارد ریال در گمرک بندرعباس خبر داد.
بندرعباس - فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف770دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به ارزش 150 میلیارد ریال در گمرک بندرعباس خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامرضا جعفری پیش ازظهر شنبه در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام کار گسترده اطلاعاتی یک باند قاچاق را که در قالب کالاهای گمرکی با جاسازی در کانتینر و اقلام صادراتی اقدام به قاچاق دستگاه ارز دیجیتال می کردند را شناسایی کردند.
وی افزود: در این رابطه مأموران با بهره گیری از شیوه های پلیسی و تعقیب و مراقبت های لازم به یک دستگاه کانتینر که از یکی ازکشورهای همسایه عازم گمرک بندرعباس بود مشکوک شدند.
فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: کانتینر مورد نظر با همکاری گمرک و هماهنگی مقام قضائی فک پلمپ و در بازرسی از آن 770 دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق به همراه متعلقات آن کشف شد.
این مقام ارشد انتظامی استان با اشاره به اینکه ارزش ریالی این دستگاه ها توسط کارشناسان 150 میلیارد ریال تعیین شده است، تصریح کرد: تاکنون در این رابطه یک متهم دستگیر که پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
سردار جعفری خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان و به کارگیری حداکثری امکانات خود با پدیده شوم قاچاق مبارزه خواهد کرد و شهروندان می توانند اخبار و اطلاعات خود را در این زمینه با شماره تلفن 110 به پلیس گزارش دهند.