یک‌شنبه 5 مرداد 1404

کشور از نظر امنیتی در شرایط خوبی قرار دارد / در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، متضرر اصلی اروپا و آمریکا خواهند بود

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
کشور از نظر امنیتی در شرایط خوبی قرار دارد / در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، متضرر اصلی اروپا و آمریکا خواهند بود

سردار خادمی گفت: اکنون کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. مردم از هوشیاری و هوشمندی بالایی برخوردارند و نیروهای مسلح نیز در آمادگی کامل هستند.

به گزارش مشرق، سردار مجید خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه در حاشیه مراسم بزرگداشت سردار غلامحسین غیب پرور در جمع خبرنگاران، به نقش مهم انسجام ملی در تأمین امنیت کشور، افزود: دشمن تصور می‌کرد که انسجام ملی ما دچار مشکل خواهد شد، اما مردم با ایستادگی و انسجام خود و همچنین رزمندگان اسلام با اقتدار خود نشان داده‌اند که می‌توانند دشمن را به سر جای خود بنشانند و نهایتاً این دشمن بود که درخواست آتش‌بس کرد.

وی همچنین به وضعیت امنیتی کشور اشاره کرد و گفت: اکنون کشور از نظر امنیتی در شرایط بسیار خوبی قرار دارد. مردم از هوشیاری و هوشمندی بالایی برخوردارند و نیروهای مسلح نیز در آمادگی کامل هستند.

وی در ادامه درباره تهدیدات اروپایی‌ها برای فعال کردن مکانیسم ماشه گفت: اگر اروپایی‌ها بخواهند اقداماتی انجام دهند، ما راهکارهایی داریم که می‌توانیم به خوبی از آن‌ها استفاده کنیم و متضرر اصلی در این میان، خود اروپایی‌ها خواهند بود.

کشور از نظر امنیتی در شرایط خوبی قرار دارد / در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، متضرر اصلی اروپا و آمریکا خواهند بود 2